Ujescisko przedszkole

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
czy ktos moze polecic przedszkole na Ujescisku? Piotrus Pan, Sloneczna Kraina, Misiowa Chatka, lingua itd? Czy ktos ma jakies doswiadczenie jesli chodzi o te placowki? Od wrzesnia chce poslac moje dziecko i mam metlik w glowie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ujescisko przedszkole

Chcesz posłać od września i dopiero teraz szukasz? Z tego co wiem to listy dzieci przyjętych od września do przedszkoli już wiszą na drzwiach!

w panstwowych tak, ale tam sie nie dostalam.

W prywatnych jest nie lepiej. W wielu nie ma już miejsc nawet w dobrych punktach przedszkolnych... więc życzę powodzenia!!!!!!!!

Ja mam jeszcze wolne miejsca na wrzesień (wystartowaliśmy w maju, mamy zajęcia przez całe wakacje i nadal przyjmujemy zapisy na wrzesień). Jeśli interesuje Cię lokalizacja na osiedlu Wiszące Ogrody zapraszam do Misiakowa. (biuro@misiakowo.pl)

Inne tematy z forum

Wiśniowa Aleja (42 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...

Gecco Deweloper (10 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

Osiedle Warszawska (7 odpowiedzi)

Osiedle Warszawska powstaje w doskonale skomunikowanym miejscu, w bardzo popularnej wśród...