Urzad Pracy

Siedza i siedza i nic nie robia wysylaja po roznych zakladach a na bilety komunikacji miejsika sie wydaje tyle pieniedzy i nic z tego a kto nam bedzie oddawal te pieniadze jestem juz rok na bezrobotnym i nic mi nie zalatwily tylko kawkuja i nic wiecej
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Urzad Pracy

a jakiej pracy szukasz?
jakie masz doświadczenie?
no i przede wszystkim - co byś chciał/a w życiu robić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

oczywiście nie możesz liczyć na urząd pracy ,że coś ci znajdzie ...
musisz sama poszukać , popytać
jeśli będziesz oczekiwała ,że oni ci coś załatwią to się prawdopodobnie nie doczekasz .
No chyba ,że jakiś przedstawiciel handlowy .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale ubezpieczonym to fajnie pewnie jest za frajer? Do nich nie miej pretensji tylko to przedsiębiorców co szukają Bóg wie kogo.. Zresztą - sama widzisz na portalu jaką pracę oferują, czego chcesz od pośredniaków więcej? :/
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

śmieszne - tutaj każdy głos stający po stronie pracodawcy jest zawsze negowany :)
Ludzie - wy z założenia macie o pracodawcach tak złe zdanie, że to w waszych oczach pewnie widać na każdej rozmowie kwalifikacyjnej :)
Trochę pozytywnego myślenia.

A do osoby co jest od roku bezrobotna - to się nazywa wykluczenie społeczne, to już nie jest zwykłe bezrobocie, są ośrodki które pomagają takim jak ty. Popytaj w urzędzie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...