VIII Festiwal Dobrego Humoru

Temat dostępny też na forum: VIII Festiwal Dobrego Humoru
Celem Festiwalu jest twórcza konfrontacja polskiej produkcji filmowej, telewizyjnej, radiowej, kabaretowej i rysunkowej a także po raz pierwszy w tej edycji - fotograficznej o charakterze artystyczno - rozrywkowym, wyłonienie i nagrodzenie najcenniejszych utworów oraz szeroka promocja tej twórczości, a także identyfikacja Trójmiasta z wydarzeniem artystycznym dużej rangi.Ubiegłe edycje ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobry humor? Chyba drętwota!

Z roku na rok ten festiwal staje się coraz bardziej drętwy.. Naspraszają polskich aktorów, pokażą typów w melonikach i to niby ma być ten "dobry humor"? A gdzie kabarety? Co ma wprawiać ludzi w dobry humor, Detko Band? (swoją drogą grają fenomenalnie, ale po festiwalu dobrego humoru spodziewam się śmiechu, nie koncertów)

Niestety

Video Studio Gdańsk - organizator imprezy strasznie przycina z kasa. Na pierwszych paru festiwalach bylo wpozo bo chodzilo o prestiż i coś nowego a teraz jak u wiekszości polaków, KASA, KASA, KASA jak najmniej wydać, jak najwięcej wyciągnąć od sponsorów, jak najbardziej upchać sobie kieszenie. Kolejny raz chciwość i korupcja zabiła pomysł na naprawdę fajną imprezkę...

żenada.......

Pamietam, jak pare lat temu odbywaly sie pokazy kabaretow na targu weglowym. Bylo naprawde wesolo. Ale w tym roku, to jakas zenada...."smiechu" warte.....

;/

DopÓki,a nie DopUki-to po pierwsze!
Po drugie-niektórzy nie zdecydowali się na wyjazd do Angli "tak jak większość Polaków",a skoro tak postanowili to muszą za coś cenić Nasz kraj i chyba jednak mają dobry humor!
To Tyle!

Chodzi głównie o sproszenie wpływowego, tudzież politycznego "establishmentu", zabawę z nim bankietowo-pozafestiwalową:-)...grunt to dobra nawigacja i pływ kasy w odpowiednie kabzy :-)...

oj tam

może i prawda że niepotrzebnie spraszają mnóstwa nieznanych ludzi, ale sory co do kabaretów to robia co mogą, byłam dziś na targu węglowym i nie było źle pod koniec było świetnie, kabaret Mimika pokazał co potrafi, a poza tym jesli ktoś chce sie dobrze bawić to zawsze, znajdzie miejsce, a ja się bawiłam świetnie i tyle :D:D

tyaaaa...kto chce się dobrze bawić:-)...w końcu o gustach się nie dyskutuje:-)...ale jak mawia tytuł pewnego filmu - są gusta i guściki:-)...

super!

ubaw po pachy!

takiego syfu dawno nie widziałem

Dno,..'kończ waść wstydu oszczędź' - to jakas pomyłka ten >>festiwal

żenada

jak można publiczne pieniądze wydawać na takie coś???????????

Miernota

Kwaśny nasz naród i smętny. Jak ktoś ma dobry humor to się dobrze, bawi, najgorzej jak przyjdzie taki zgnębiony zyciem cielak i będzie myślał że go rozbawią. Kto chcę będzie się dobrze bawił, śmiał nawet z absurdu, a kto nie, to i najśmieszniejsze skecze nie pomogą.

Fajnie......

Fajnie Ze w Polsce jest coś takiego...... I nie zgadzam się z opinią Gośki, niektórym się takie coś podoba (w tym MI) fajnie jest sie ot tak pośmiać i odpocząć od codzienności..

Szukam Pana Jerzego Detko

Poszukuje pana Jerzego Detko ktory jest Mistrzem Polski w dziesiecioboju w lekkoatletyce z lat 60-tych a ktory rywalizowal o tytul Mistrza Polski z moim bratem ktory juz nie zyje od 1970 roku a byl Vice-Mistrzem (Ryszard Sz). Bardzo chcialbym nawiazac kontakt z wyzej wymienionym, prosze napisac na moj e-mail

Inne tematy z forum

Gdańsk wybiera Zdrowie mózgu (4 odpowiedzi)

W lutym, w ramach programu "Gdańsk Wybiera Zdrowie", miasto kieruje uwagę mieszkanek i...

Targi Klimaty 2026 (3 odpowiedzi)

Klimaty wracają po zimowej przerwie i w sobotę, 7 marca Stary Maneż wypełni blisko 90 wystawców z...

Czesław Mozil Solo | Scena MONK (5 odpowiedzi)

To jest świetny czas Czesława! Wygrał Festiwal Piosenki w Opolu 2024 utworem Ławeczka (razem z...