WHITE HOUSE SOPOT - OSZUŚCI

Ostrzegam wszystkich przed podjęciem pracy w Restauracji White House w Sopocie!!! Nieuczciwy pracodawca, nie wypłaca wynagrodzeń, brak umów. Dogaduje się z ludźmi, że płaci 12zł/h, a płaci 10zł/h. Człowiek, który ta restauracją kieruje mówi jedno robi drugie. Można iść tam coś zjeść, ale nie do pracy!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: WHITE HOUSE SOPOT - OSZUŚCI

Owszem, w White House może być ciężko. Może okazać się, że na ostatnią chwilę wpada rezerwacja na 40 osób i trzeba w pośpiechu ustawiać stoły, a już na pewno zawsze trzeba dawać z siebie wszystko. Ale wypłata jest pierwszego dnia każdego miesiąca. Zawsze. Nigdy w życiu nie miałem bardziej uczciwego pracodawcy. Umowy dla każdego pracownika.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

Dla promotorów też? buhahaha
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

zjesc tez nie !slabe produkty typu 'aro' ,slabo pomieszane ochyda!slabi kucharze,slabe produkty efekt koncowy 0.to tak jakby wyrzucic pieniadze i jeszcze sie po tym leczyc!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...