mała sonda :) - kiedy i gdzie ślub ? (45) Witam ! proponuję zrobić małą sondę dotyczącą: - daty Waszygo ślubu, -... Asia22 BIAŁA DROGA DO OŁTARZA (1) W załączonym zdjęciu Cena dekoracji to 600,- zł w promocji. Zainteresowanych... Fiona WALDEK JEST OKEY!!!!!!!! (2) ODCHSZAŃCIE SIE OD WALDKA ,JAK WAM NIE PASUJE MUZYKA TO WY SIE WYNIESCIE... AGNIESZKA444
TRIADA (13) poszukujemy miejsca na wypoczynek letni...co myslicie o biurze podrozy... Polly makijaż ślubny- PILNE!!! (1) Szykam pilnie wizażystki , która wykona makijaż śluby w dniu 26 czerwca z... Danusia robakowo (1) ktoś wie coś o sali w robakowie??? może jakieś zdjęcia?? byłabym wdzięczna za... alka Fotograf w Gdyni (6) Czy ktoś korzystał z usług fotografa z ulicy Starowiejskiej w Gdyni. Nazywa... reni Ślub w Brygidzie 12 czerwca (10) Witam, Szukamy par, które biorą ślub w kościele św. Brygidy 12 czerwca, w... Niebieska kościół na Mickiewicza (1) Poszukuję par, które biorą ślub w tym kościele 11 września? (duży kościół,... cytrusowa kamerzysta (1) Poszukuję kamerzysty na 7 sierpnia 2004 z uprawnieniami do filmowania w... gosis Sprzedam suknię za 1/3 ceny (1) „NINA” oryginalna suknia z kolekcji najpiękniejszych sukien... Julita PROFESJONALNE WIDEOFILMOWANIE (2) Profesjonalny montażysta, były pracownik telewizji nakręci i zmontuje... ADRIAN "Żabusia" (3) Czy ktoś z was wie coś na temat restauracji "Żabusia" na Żabiance? Czy warto... jaa karetą do ślubu (12) Chciałabym pojechac do ślubu karetą albo bryczką. To byłoby romantyczne.... Jaguś CUDOWNA SUKNIA ŚLUBNA FIRMY AGORA, Z MARIETTY (1) MAM DO SPRZEDANIA CUDOWNĄ ORGINALNĄ SUKNIĘ ŚLUBNĄ FIRMY AGORA, KUPIONĄ W... AGNIESZKA444 WAŻNE! Dla wszystkich narzeczonych (1) Z powodów osobistych muszę odwołać moje wesele. W związku z tym mam lokal do... Monik Fotografia - studio (4) Zapraszamy do obejrzenia prezentacji przedstawiającej fotografie ślubne... pawel polecam fotografa (20) właśnie odebrałem swoje foty ze ślubu. Są po prostu super właśnie takie jak... Kubson przygotowanie potraw (3) na ślub w sierpniu wynajęłam salę w szkole i poszukuję dobrej kucharki, która... kate kiedy zaproszenia (10) z jakim wyprzedzeniem wysyłacie zaproszenia i zawiadomienia? czy 2 miesiące... kamilka