Wilki

Temat dostępny też na forum: Wilki
Wszystko zaczęło się od „Son Of The Blue Sky” ...Zespół Wilki od lat cieszy się niesłabnącą sympatią słuchaczy .Brawurowy come back z płytą „4” i piosenką „Baśka” czy „Urke” nie był jednorazowym.Płyta „Watra” z hitem „Bohema” i kultowym „Słońce pokonał cień” potwierdziła świetną kondycję zespołu.Kolejne wilcze ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wilki

A czy Aborygen, ABorygen dalej tańczy na niebie?
I czy nadal eli lama sabach tani?

nie polecam

Byłam na koncercie Wilków (zdaje sie dwa lata temu to było, w Kwidzynie) i nie polecam - muzę to oni świetną mają ale show- beznadziejne. Robert był chyba delikatnie mówiąc- nietrzeźwy, a już na pewno pod wpływem, mylił słowa, zapominał tekstu, urywał piosenki (akompaniament bez wokalu). Koncert był za darmo więc nie żałuję, ale jakbym miała wydać te 30zł na wstęp ........ pozdrawiam

Nie radze. Byłem u Harego z Tybetu. Chciałem zeby facet naładował mnie energia. Facet dotknął mnie po karku i poklepał po udzie i wziął za to półtorej bańki. Kark jak mnie napier... a na udzie dostałem wysypki

Inne tematy z forum

Technikalia 2025 (10 odpowiedzi)

Tymek, Kinny Zimmer, Fukaj, T.Love oraz Lanberry - wszyscy wystąpią na jednej scenie podczas...

Koncert przy świecach: Muzyka filmowa - Hans Zimmer i inni (3 odpowiedzi)

Candle Live Music zaprasza na wyjątkowy koncert, który przeniesie Cię w świat niezapomnianych...

Majowe warsztaty z Kicią Kocią (4 odpowiedzi)

Ulubiona kotka wszystkich dzieci powraca do Garnizonu! Już 24 maja w sali nad Sztuką Wyboru przy...