Wózki widłowe?

Planuję zrobić kurs na wózki widłowe. Mam wątpliwości czy znalazłaby się dla mnie jakaś praca. Jestem kobietą, mam 20 lat i mogę podjąć pracę 3 dni w tygodniu. Na początku wiadomo, nie będę mieć doświadczenia i nie wiem, czy się w to pakować.

Jakieś sugestie?
z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szukasz sprawdzonego serwisu wózków widłowych? A moze potrzebujesz zaopatrzyć się w części zamienne do maszyn? Sprawdź usługi firmy cswim. znajdziesz tu zarówno usługi serwisu jak i dostęp do tysięcy części zamiennych. Na stronie internetowej https://cswim.pl/25-czesci-zamienne znajdziesz wszelkie niezbędne informacje oraz ofertę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Wózki widłowe?

Lift Service oferuje sprzedaż, serwis, wynajem oraz naprawę wózków widłowych. W sprzedaży nowe wózki widłowe w tym: wózki spalinowe, magazynowe, elektryczne z przeciwwagą. W ofercie znajdują się wózki w wersji standardowej oraz wyposażeniem dodatkowym takim jak np. pozycjoner wideł, kabina, przesuw boczny, paletyzer. W ofercie znajduje się również sprzedaż części do wózków widłowych, konserwacja wózków widłowych wg zaleceń UDT oraz mechanika, elektromechanika innych maszyn i urządzeń. Więcej na stronie: https://liftservice.com.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Z tego co wiem to jest sporo rodzajów wózków widłowych. Np. wózki vna są przydatne na magazynach w których są wąskie ciągi komunikacyjne. Wózki systemowe VNA wymagają nieco większych nakładów inwestycyjnych, gdyż konieczny jest zakup prowadzenia indukcyjnego lub szynowo rolkowego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

fundacja fly (50 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (4 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

PRCiP (45 odpowiedzi)

witam pracował ktoś? cieżko sie dostać? Jak zarobki?