Z myślnikiem czy bez?

Poprawiając swoje dokumenty aplikacyjne, zastanawiam się, w jaki sposób powinnam zapisać nazwę miasta i dzielnicę:

Gdynia-Dzielnica

czy

Gdynia Dzielnica?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Z myślnikiem czy bez?

a po ch..j dzielnica...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

A może dlatego, że nie chcę podawać dokładnego adresu zamieszkania tylko dzielnicę? Jeśli nie miałeś nic sensownego do napisania, nie musiałeś się odzywać...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

~net. to gdzie Ty wysyłasz aplikację,że ukrywasz swój adres??

Boisz się ich?? Czy sama masz coś do ukrycia??

Paranoja :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie mam nic do ukrycia ;) Po prostu trochę się naczytałam, jak ludzie pisali, że dostawali głuche telefony, jakieś głupie smsy... I trochę do mnie doszło, że wysyłając swoje CV w wiele różnych miejsc, wysyłamy też swoje dane... Rozsiewamy je. Nigdy nie wiadomo, co komuś po drugiej stronie może do głowy strzelić ;)
A skoro wielu zgłaszających tu oferty nie podaje nazw i danych firm, adresów, nawet profesjonalnych adresów email, to dlaczego niby poszukujacy pracy mają swoje dane wysyłać, skoro nawet nie zawsze jest wiadomo, do kogo się wysyła? Email i nr telefonu zostawiam, bo są niezbędne do kontaktu. Dokładny adres zamieszkania usunęłam - jeśli pracodawca będzie chciał mnie zatrudnić i wypisać umowę wtedy nie będzie problemu z podaniem adresu. Na etapie wysyłania CV to potrzebne nie jest.

Po prostu dla większej ostrożności to robię :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Naczytałaś się, że na jakiejś dzielnicy Murzynów biją?
Oj, nie popadajmy w paranoję...Podanie samej ulicy powinno być wystarczające moim zdaniem.
Zresztą powiedz nam, co to da czy napiszesz dzielnicę czy ulicę? Co zmieni?
Nic ;)

A CV bez danych kontaktowych wygląda tak...mało profesjonalnie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ogłoszenia o pracę bez żadnych danych wyglądają za to bardzo profesjonalnie...
(Dane kobntakowe: tel. i email mam podane - na adres domowy się raczej nikt nie kontaktuje ;))

Tak wiem, że nie wszystkie ogłoszenia takie są, ale można mieć dwie wersje CV i wysyłać do uczciwych, podających dane to CV z adresem, a do baranów, którzy mają coś do ukrycia te "nieprofesjonalne" (jak to okresliłeś) :)

Niech tacy nie oczekują tego, czego sami nie potrafią zaoferować - w pełni profesjonalnego podejścia. W takich przypadkach bedę stosować zasadę ograniczonego zaufania - nikogo do tego nie zmuszam ;) Każdy niech podaje w CV to, co jego zdaniem należy umieścić.
Widzę, że opinie są podzielone, patrząc na ilość plusów i minusów pod poprzednim postem :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tylko po co do "baranów,którzy mają coś do ukrycia" wysyłać C.v. ??? Jeśli jakimś cudem się odezwą,to zmienisz zdanie i Rzucisz się w wir pracy u barana ? :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Teraz ciężko o jakąkolwiek pracę...

Akurat jestem w takiej sytuacji, że - jeśli trafiłaby się propozycja pracy u "barana" (oczywiście jeśli po rozmowie kwal. i dowiedzeniu się nieco więcej, praca tam by mi odpowiadała) - to tak, zdecydowałabym się na pracę u takiej osoby. Chociaż na jakiś czas. Jest zbyt ciężko, żeby wybrzydzać z pracą. Nie całowałabym tego człowieka po rękach, ale w sytuacji gdy wypełniałby on swoje obowiązki względem mnie jako pracodawca, to odwdzięczyłabym się tym samym jako pracownik i podchodziłabym z pełnym zaangażowaniem i sumiennością do swoich zadań.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mi lepiej by się czytało z myślnikiem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wgl bez sensu..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...