ZAPRZECZACIE SAMI SOBIE
Witam ! Mam tego już dosłownie dość. Nie dość że brak pracy jest co raz częściej popularny i są to fakty, to mało tego: oglądam ogłoszenia i co nie spojrzę to albo te cholerne MASAŻE (bez doświadczenia, interesujące...) albo "mile widziani studenci" ale muszą mieć doświadczenie ! Więc pytam się grzecznie.. jak mają zdobyć doświadczenie skoro są studentami ? Zaprzeczacie sami sobie ! Wy pracodawcy z takimi ogłoszeniami powinniście ulice sprzątać a nie być na stanowisku szefa ;/ to za dużo powiedziane. A my.. z doświadczeniem, nie możemy pracować bo nie jesteśmy studentami. To jest po prostu nienormalne, chore i nielogiczne..
Pozdrawiam serdecznie:
Każdego pracodawce który wypisuje głupoty w ogłoszeniach tzn.
a. doświadczenie 5-10 lat
b. mile widziani studenci
c. i wiele wiele innych
Ogólnie to świadczy o Waszej inteligencji, czyli po prostu jej BRAK.
Z uszanowaniem i pozdrowieniami dla wszystkich bezrobotnych którzy mają ogromne doświadczenia i umiejętności a pracodawcy mają Was gdzieś bo patrzą na głupoty..
Acha i zapomniałem dodać: ostatnio w jedno miejsce 3x wysłałem CV z czego raz zaniosłem.. po tygodniu ponownie widziałem ogłoszenie. Wniosek ? TRZEBA BYŁO się do mnie odezwać, ponieważ mam w danej dziedzinie umiejętności i już nie trzeba szukać pracownika ! Na tacy po kilka razy CV ludzie wysyłają a i tak tworzycie nowe. Wydaje mi się że albo opróżniacie skrzynkę i usuwacie CV, bo w innym przypadku byście przeglądali po kolei aplikacje.
Ps. i wcale się nie dziwię że Polska to bagno..
Pozdrawiam serdecznie:
Każdego pracodawce który wypisuje głupoty w ogłoszeniach tzn.
a. doświadczenie 5-10 lat
b. mile widziani studenci
c. i wiele wiele innych
Ogólnie to świadczy o Waszej inteligencji, czyli po prostu jej BRAK.
Z uszanowaniem i pozdrowieniami dla wszystkich bezrobotnych którzy mają ogromne doświadczenia i umiejętności a pracodawcy mają Was gdzieś bo patrzą na głupoty..
Acha i zapomniałem dodać: ostatnio w jedno miejsce 3x wysłałem CV z czego raz zaniosłem.. po tygodniu ponownie widziałem ogłoszenie. Wniosek ? TRZEBA BYŁO się do mnie odezwać, ponieważ mam w danej dziedzinie umiejętności i już nie trzeba szukać pracownika ! Na tacy po kilka razy CV ludzie wysyłają a i tak tworzycie nowe. Wydaje mi się że albo opróżniacie skrzynkę i usuwacie CV, bo w innym przypadku byście przeglądali po kolei aplikacje.
Ps. i wcale się nie dziwię że Polska to bagno..