liposukcja (1) Czy ktoś robił liposukcję brzucha? a może wiecie gdzie można ją zrobić dobrze... monika RTG klatki piersiowej na Jagiellońskiej-koszt? (1) Muszę zrobić do zakładu pracy RTG klatki piersiowej,nie mogłam się dodzwonić... Kasik endrokrynolog Sharma Vijay Kumar (2) Lecze sie u niego w invicta , ale dowiedziałam się że ma swój gabinet w... nitusia25
Gdzie dobry ginekolog na NFZ, który zleca badania przed przepisaniem tabletek anty????????? (10) Witam Jak w tytule, gdzie znajdę naprawdę dobrego ginekologa na NFZ, który... Ala Dzień Dawcy Szpiku - 7 lipca 2012 - Gdynia pod Centrum Gemini (8) Kochani!!! Mam nadzieje, ze wśród Was/Nas znajdą się chętni chcący... iskierka-1 stomatolodzy w przychodni sanus (1) czy ktoś wie czy warto isc do przychodni sanus w gdyni pogórze na leczenie... ja Szpital w Wejherowie-zabieg wycięcia trzeciego migdała u dziecka (11) Macie jakieś doświadczenia, opinie?Byłabym bardzo wdzięczna. Majka123 problem z zębem, koronka - proszę o rady (1) dziewczyny !! własnie siedze sobie w pracy, no i ok, moze nei powinnnam żreć... emenems bez zęba neurologopeda - pilne, proszę o pomoc (1) Poszukuję doświadczonego neurologopedy dla osoby dorosłej z zaburzeniem mowy... Kasia wyleczenie zebow w ciagu tygodnia (5) witam wszystkich. nie mieszkam obecnie w polsce, a w czasie ciazy strasznie... miniM czy policzek może napuchnąć od bolącego dziąsła? (2) MIalam robiony rtg i z zębami ok, stomatolog mówiła że za mocno szoruję a że... stres kiedy przyjmuje dr Bałanda? (4) w jakie dni jest we Wrzeszczu? jujka Ból zębów- pomocy (7) Witam Wczoraj jadłam bardzo zmrożone lody prosto z zamrażarnika- kilka szt w... Ona Soczewki- 2 pary w jednym pudełku? (4) Witam Czy można przechowywać 2 pary soczewek w 1 pudełku? Ja DLACZEGO?! (1) Dlaczego służba zdrowia w naszym kraju jest na tak żenująco niskim poziomie?... Bo to Polska... Tabletki anty czy Nova Ring? (5) Witam Czy możecie mi doradzić co lepsze tabletki anty czy kółko dopochwowe?... Kasia neurolog dzieciecy (7) Witam. Gdzie znajde jakiegos dobrego neurologa dzieciecego w gdansku. Z gory... moni co najlepiej kupić do usuwania kleszczy- linki (5) http://www.doz.pl/apteka/p2778-Przyrzad_do_usuwania_kleszczy_anty-kleszcz... Asiunia - niezalogowana lek. med.Barbara Sicińska opinie (1) czy ktos chodzi do tego pediatry, prosze o opinie Przychodnia Medycyna... mamaAlka tabletki antykoncepcyjne (2) czy przy tabletkach NOVYNETTE można pić alkohol i kawę trzy w jednym? marta