buty GATUZO a sklep Cymbeline

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń Wesele
Witam, tworze ten watek bo prawdopodobnie wiele z was ma problem z doborem butow slubnych.. a szczegolnie te osoby, ktore maja krotkie suknie slubne - czyli ja :)

Po wielu tygodniach poszukiwania znalazlam te wlasciwe w sklepie Cymbeline - buty GATUZO :) wykonywane sa fasony standardowe jak i na idywidualne zamowienia - mozna wybrac obcas, material, tegosc itd. Mozna nawet dostarczyc skrawki wlasnego materialu.. ktorym buty zostana obciagniete.. Buty sa dostepne w 3 kolorach: sniezna biel (01), naturalna biel (70) oraz ecru (02).

ale..

obsluga w sklepie przy ulicy Wielkopolskiej jest fatalna!! buty sa bardzo drogie (kosztuja od 370zl do 390zl).. w salonie bylam 3 razy zanim sie zdecydowalam na te buty - za kazdym razem w sklepie byla inna osoba i za kazdym razem traktowano mnie jak intruza.. - moim zdaniem po prostu nie bylam odpowiednio ubrana :)

w kazdym razie te same buty znalazlam na Allegro :) pani ktora sprzedaje te buty zamawia jest w tej samej fabryce co sklep Cymbeline wiec jakosc i mozliwosci modyfikacji standardowych fasonow sa te same... ale sprzedaje je po 250zl..!! moim zdaniem to duza oszczednosc... a dodatkowo mila obsluga..

przez to, ze Panie w Cymbeline potraktowaly mnie okropnie, nie mialam wyrzutow pojsc tam kolejny raz i sprawdzic sobie kolor i dobrac rozmiar - odpowiednie buty zamowilam oczywiscie u pani na Allegro..

Ponizej podaje adres mailowy do osoby ktora sprzedaje buty GATUZO. Nie jest to reklama, chcialam po prostu was uczulic i podzielic sie informacja gdzie mozna kupic tanie buty.
Pozdrawiam!

buty Gatuzo: betikopec@tlen.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: buty GATUZO a sklep Cymbeline

hm.. jakoś na moje pytania Pani nie odpisywała..

byłam w sobote w Cymbeline, popieram obsługa jest odstraszająca.

Butki na zamowienie mozna tez uszyc w firmie Akces i jeszcze innych w PL, sa to glownie formy robiace obuwie dla tancerzy, wybiera sie od kroju i wysokosci obcasa, przez materialy do kroju zapiec itp. KOszt tez okolo 200zl, tyle ze w Darles Dance (sklep dla tancerzy we wrzeszczu) mozecie chyba zmierzyc dosc sporo wzorow tego obuwia i zamowic przez sklep lub bezposrednio na stronkach tychze firm.

pozdrawiam
PS: buti sa mega wygodne

Kup na allegro te buty, najwyżej je odeślesz, nie lubię osób które oceniają ludzi po wyglądzie- na pewno nie wybiorę się do tego sklepu w najbliższym czasie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Też byłam w Cymbeline w styczniu, ale uważam że obsługa była bardzo miła. Przymierzałam dużo sukien i mimo to było bardzo sympatycznie.
Trochę mnie dziwi ta duża ilość negatywnych opinii o obsłudze w salonach ślubnych, np w Madonnie. Ja trafiam zawsze na dobrą obsługę. Częściej szokuje mnie zachowanie klientów, którzy traktują ekspedientki z góry wg powiedzenia "klient nasz Pan".
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja tez tam trafilam na mila obsluge.. nawet bardzo mila. Moze mialam szczescie :))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak nie ma checi z obu stron to zawsze bedzie kiblowa relacja :)

klienci sa rozni, to fakt, niemniej obsluga sklepu to specyficzne zadanie zakladajace ze sie klienta nie odstrasza, chyba ze sklep nie ma na celu zrabiania pieniedzy :)

No i warto byc milym i szczerym, to sie nie wyklucza, co klient z tym zrobi- to juz jego sprawa.

Te buty na allegro sprzedaje salon sukien Paris z Gdańska, który już nie istnieje i wyprzedaja modele z salonu, napewno nie raz mierzone, ja tez juz sie dałam nabrać i wróciłam do cymbeline i w przeciwieństwie do was nie mam zastrzeżeń co do obsługi, wrecz polecam!

gdzie w Gdańsku można kupić ładne białe lub ecru buty ślubne - prócz salonów ślubnych? Byłam w Galerii Bałtyckiej, w Fashion House i w Carrefourze i nie znalazłam ani jednej pary! A przyznam że trochę ryzyko kupować przez internet wcześniej nie mierząc - chyba że można zwracać towar jakby nie pasował?

Udało mi się znaleźć sklep internetowy w gdańsku bialebuty.com.pl. Mają dosyć duży wybór... któraś tam kupowała?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja kupiłam śliczne buty do ślubu w deichmannie :) za dwie pary dałam w sumie niecałe 150zł, więc taniej niż wiele dziewczyn za jedną parę! :)
a nie powiem już nie raz te buty po ślubie nosiłam :D
jedna to klasyczne szpilki białe, lśniące ze srebrnym obcasem :)
drugie całe białe z metalowymi srebrnymi ozdobami i wyciętym palcem ;P

miałam dwie pary - bo wolałam dmuchać na zimne, tzn. buty do ślubu nakłada się pierwszy raz właśnie w dniu ślubu i but to but, różnie w życiu bywa, niby wszystko ok, a niech obcas się złamie..., albo podeszwa odejdzie... a z drugiej strony nie mam zaufania do tych butów ślubnych co są w salonach, moja znajoma ledwo weszła na salę weselną a cała podeszwa się odczepiła :/

Witam,
niestety chyba ten watek nie spodobal sie za bardzo wlascicielowi sklepu Cymbeline - interweniowal on bowiem u producentow obuwia Gatuzo i ten wypowiedzial niektorym klientom umowe i zrealizowal zlecen. Producent bedzie robil te buty tylko dla tego beznadziejnego sklepu, ktory narzuca tak ogromna marze....Dziwi mnie ze tak latwo rezygnuja z zarobku..

ja uważam, że panie w cymbeline są bardzo miłe. byłam tam kilka razy przed zamówieniem sukni i marudziłam i przymierzałam mnóstwo sukni. potem byłam jeszcze dwa razy przymierzać buty i choć jeszcze się nie zdecydowałam nadal były bardzo miłe. wg. mnie bardzo się starają i nie wiem skąd te komentarze. za pierwszym razem to nawet w dresach przyszłam i nie zauważyłam żadnej negatywnej reakcji na mój strój.
poza tym to jest chyba oczywiste, że w takim sklepie, który ma uchodzić za luksusowy marża jest wysoka, skoro w otwocku sprzedają te buty za ponad 200 pln to cena 360 jest zrozumiała. ja wszystkim polecam salon cymbeline!!

dodam jeszcze, że przez nieporozumienie prawie wyniosłam szal w torebce, który był odłożony dla kogoś innego, a myślałam, że to mój. mi zrobiło się głupio, a panie ze sklepu tylko się śmiały z tego, więc uważam, że są bardzo miłe i sympatyczne.

nie wiem skąd te niemiłe opinie - uważam że panie z tego sklepu są przecudowne - zwlaszcza właścicielka! można sobie marudzić ile się chce (aczkolwiek moim zdaniem tam nie ma na co marudzić). W zadnym salonie nie spotkałam tak przesympatycznych osób. Czułam się tak, jakbym była tam wśród bliskich przyjaciółek a nie sprzedawczyń. Super! Poza tym nie widziałam drugiego takiego sklepu ktory by tyle oferował - suknie, buty, bielizna slubna, dodatki, zaproszenia itd i za wszystko są zniżki. Uwielbiam ten sklep i zamierzam wszytsko do slubu (jesli chodzi o ubiór) w nim kupić. Ja osobiście szczerze polecam.

A jeśli uwazasz ze 300-400zl za buty to duzo, to najprostszym wyjściem jest po prostu kupić w innym sklepie tańsze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Patologia (12 odpowiedzi)

Dzień dobry Drodzy Państwo, mieszkamy na Dąbrowie od niedawna, jednak już teraz widzimy, że jest...

Zakup mieszkania na Rdestowej "Leśny zakątek" (4 odpowiedzi)

Dzień dobry Planuje kupić mieszkanie na ul. Rdestowej osiedle leśny zakątek, proszę o jakieś...

Nowa Dąbrowa (11 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...