chainreaction.com

możliwe że będę ściągać kask z stamtąd i brakuje ok 40 funtów do darmowej wysyłki - jacyś chętni?
Btw. funt tanieje, ale po nowym roku może skoczyć więc lepiej szybko zamienić walutę na paypal'u

i gdzie najlepiej w Gdyni mogę przymierzyć Bell Sweep XC? byłem w kilku rowerowych ale mają tylko na zamówienie, w ogóle polecacie jakiś lepszy w podobnej cenie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: chainreaction.com

dobry wybór . bierz bella i nie zapomnij o przeprowadzeniu prostego zabiegu polegającego na wymodelowaniu wewnętrznej strony kasku przy pomocy twardego , obłego narzędzia , np . rękojeści śrubokręta , w miejscach , gdzie kask uciska . w ten sposób otrzymasz kask wygodny , jak zrobiony na zamówienie . bell trzyma rozmiar , więc zmierz najmniejszą przelotową średnicę czaszki i bierz . prawdopodobnie będziesz miał m - kę , a w tym rozmiarze niestety ino tytanowo zielunka za 60 funta . . . :D za inne kolory bulniesz 80 funta . za 20 funta zamów sobie dyntki .

a co myslisz o MET STRADIVARIUS za 80 funciakow jest...
tylko dziwne rozmiary, M to 54-57cm becnie mam 55-59cm i pytanie czy sie zmieszcze

gdzie moge przymierzyc MET Stradivarius??????

Ciezko wziasc telefon do lapy i podzwonic po sklepach?

jak dobrze poszukasz to za 80 funtow znajdziesz Ionosa

met stradi jest płytki i niewygodny . bellik może i waży 280 g , ale za to chroni jak żaden inny . nie przymierzałem volta , ale za sweepa ręczę .

Ja bym mial zamowienie na 29,99, wiec jak to Ci pomoze to pisz gg: 5341613

minęło trochę czasu i chyba raczej napewno bede mial zamowienie na 79,99 czy ktos sie dolozy by przekroczyc 100 funtow?
gg 2820859

najlepiej dzwonic do mnie 503 385 401 jestem dostepny do niedzieli, potem mnie tydzien nie ma

nieaktualne