co za bzdura

Przeczytałem kilka pierwszych wpisów i ręce mi opadają.. Nie znam tej fundacji, trafiłem tu przez kompletny przypadek, ale jak czytam, że ktoś ci oferuje pieniądze, tylko najpierw musisz coś zapłacić za materiały, członkostwo czy cokolwiek innego, to od razu wiadomo, że to jest ŚCIEMA!!! Ludzie jak możecie być tak tępi!! Po zapłaceniu 200zł, żeby wyjść na swoje musisz złożyć 14 takich zabawek za 15zł. Jeśli jeszcze zapłaciłeś 10zł za pierwszy miesiąc członkostwa, to po złożeniu 14 zabawek wychodzisz na zero... Bardzo jestem ciekawy czy ktokolwiek dostał od nich kasę za więcej niż 10 zabawek(?) - szczerze wątpię.
Swoją drogą trzeba byś ostatnim draniem, żeby żerować na ludziach zdesperowanych by znaleźć uczciwą pracę i okradać tych najbiedniejszych.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: co za bzdura

pamiętam , że kiedyś moja ciocia była w takiej desperacji że zaczęła składać dlugopisy , wpłaciła 250 zł na początek złożyła chyba z tonę odesłała a kasy nie zobaczyła do dziś. więc sciema jak cholera.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...