dobre gimnazjum???

szukam dobrego gimnazjum w trojmiescie, najlepiej w gdansku, najlepiej przy liceum i najlepiej nieplatnego ;-) Co polecacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dobre gimnazjum???

Ja CI tylko mogę poradzić, żebyś się trzymał z daleka od gim 29 na suchaninie. Zresztą to na traugutta też jest beznadziejne.

haha niezle skomentowalas gim nr 29 na SCHOOLN'S! hehe tam chodzi moja tzn chodzila kumpela.. ehe racja beznadzieja.. Pozdrawiam

Ja chodzilam do gim 26 (tak, tego na Traugutta! ) i bylam bardzo zadowolona. Dostalam sie bez problemu do V LO, czyli uchodzacego za najlepsze w Gdansku. Jesli chodzi o nauczycieli to bez zastrzezen. nie wiem natomiast jakie tam teraz chodzi towarzystwo, bo fakt, dzielnica nieciekawa. Ale ja bym mogla je polecic!

trochę późno na dobre gimnazjum, takie szkoły mają już zamknięte listy, należy też wykazać się niezłym świadectwem.
Gimnazjum nr 18 (Zaspa) - średnia 5,5
nr 16(Zaspa) - 4,75

Gimnazjum Sporotwe nr 24 w Gdansku Oliwie, klase turystyczna. Bardzo fajni nauczyciele, dobrze Cie przygotuja do testow kompetencji:)i ludzie tez calkiem w porzadku

26 na traugutta to straszny szais ,bynajmniej teraz kiedys jakos jeszcze ,co mozecie powiedziec o jedynce ? Tera bede tam chodzil i nikogo tam nieznam :) ,gimnazjum jest polaczone z liceum ale niepamietam jaki numer

Gimnazium nr 31 rlz !!!!

IDEALNIE

POLECAM CI 4 NAPRAWDE SUPER W GDAŃSKU