fotograf poszukiwany

Temat dostępny też na forum: Wesele
Czy macie jakiegoś dobrego i nie za drogiego fotografa ślubnego żeby polecić??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: fotograf poszukiwany

Podaj adres e-mail na który dostaniesz oferty, bo zaraz zjawi się tu lawina sępów i nie licz że ktoś szczerze poleci bo sami usługobiorcy się polecają.

karoinfo@wp.pl

cześć!
My mieliśmy Andrzeja Chrapka - sprawdź czy spodobają Ci się jego zdjęcia i zapytaj może ma jeszcze termin wolny

Ja mogę polecić http://www.bureniusz.pl
na stronie brak aktualnych zdjęć ( facet strasznie zabiegany) ale napisz na bialydym1@wp.p to podeślemy ci linka do naszej całej ceremonii.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

My mieliśmy http://www.es-fotografka.pl ja szukałam kogoś przy kim bede mogła się wyluzować. Ogólnie nie lubię zdjęć :-) To super babka która potrafi stworzyć fajną atmosferę i podołała naszym szalonym pomysłom. I nie ukrywam, że w porównaniu do innych fotografów miała korzystne ceny, ale nie wiem jak jest teraz.
Powodzenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

typowa akcja autoreklamowa, 4 odgrzane stare tematy i w każdym ta sama rekomendacja, raz jako koczis22, innym razem jako nika
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

hmm autoreklama?? Jestem już 3 lata po ślubie, zaglądam tu na forum z sentymentu. Kiedyś dzięki pomocy forum kupiłam śliczną sukienką, bardzo tani alkohol z hurtowni Zet oraz znalazłam super zespół Remaband. A fotografkę Sylwię mogę polecić z czystym sumieniem, ponieważ zakochałam się w zdjęciach które nam robiła. Kiedyś ktoś pomógł mi wybrać to co najlepsze na ślub, więc teraz ja mogę podzielić się własnymi doświadczeniami. Więc zastanów się zanim coś napiszesz!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3