fryzjer GDYNIA??

czy zna kto fajny zaklad fryzjerski w gdyni, gdzie moglabym zrobic fryzure slubna? najlepiej gdyby od razu mozna bylo zrobic tam makijaz:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: fryzjer GDYNIA??

to ja dołączę się do pytania gdzie fajny fryzjer w Gdyni?

widze ze wiele z Nas ma problem z fryzjerem na czesanie slubne!Ja rowniez przylaczam sie do pytania?

z doświadczenia wiem, że dobrze czeszą, ścinają i układają włosy dziewczyny z Salonu Doroty Piłat-Jakimczyk mieszczącego się w Gdyni Orłowie na Pl. Górnośląskim.

to i ja sie podlacze do pytania :)

ja ostatnio przeglądając katalog branżowy właśnie na trójmieście znalazłam fryzjera w Chyloni na Rozewskiej mieli swoją stronę i całkiem fajne fryzurki i z tego co dobrze pamiętam to makijaż chyba też tam można zrobić jeszcze nie byłam u nich ale myślę że jak znajdę chwilę czasu to przejadę się zobaczyć jak to tam wygląda

sama szukam przyzwoitego fryzjera który potrafiłby stworzyć coś niepowtarzalnego z moich cienkich włosów :|

moze ktos jeszcze cos wie?

w Gdyni to nie mogę polecić, ale w Rumi tak, to w sumie niedaleko, gdyby ktoś był zainteresowany to podam namiary, ja korzystam z nich od jakiegoś czasu, miałam i robione tam różne pasemka i ścinanie włosów i różne wieczorowe fryzurki, nawet w ostatni piątek jak zwykle wyczarowali mi cudo na głowie, jak ktoś zainteresowany niech pisze na miale to poprzesyłam zdjęcia :)

Witam ,juz takie watki byly i polecalam tam P.Ale z salonu na swietojanskiej, jest to jesli sie nie myle salon 07 kolo pomnika harcerzy , mnie i polowe moich kolezanek czesze na wszelkie okazje ,jak tylko moze przyjedzie do domu ,jest tanio a i mozna umowic sie tez tam na makijaz, ktory polecam , numer do Ali moge podac na meila :)

poprosze o numer na maila monixczka@o2.pl

oo to czy ja moge prosić o numer do pani Ali ze Świętojańskiej? Też poszukuję dobrego fryzjera- mam bardzo grube i ciężkie włosy.

mary_1984@tlen.pl

image

A Ta pani jezdzi dalej np.do kilku osob?
Prosze o kontakt,Magda
Potrzebuje tez opalanie natryskowe....ktos ma jakis pomysl na dobra pania ktora dojedzie do domu?

Karolinka poproszę o fotki:)

Karolinka29 a w Rumii może na przeciwko tego Banku Spółdzielczego? Bo ja tam też swogo czasu chodziła do takiej młodej fajnej dziewczyny i byłam bardzo zadowolona, nawet się zastanawiam czy jeśli nikt nie będzie mi odpowiadał w Gdyni to tam się nie pokwapić, żeby mnie czesała do ślubu:)

image

poprosze o kontakt do Rumi

ja od zawsze czeszę się i ścinam w Medium w Gdyni Dąbrowie na Poziomkowej, tam też będę się czesać do ślubu :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ja zapraszam do salonu Pani Bożeny w Gdyni na Karwinach 3

http://salonstyl.w.interia.pl/

pozdrawiam

SharkFotoStudio.com

image

a coś gdzieś Obłuże, Oksywie, Pogórze albo nawet Chylonia (od biedy)? Ratujcie!!!

kasai przyłączę się do pytania :))

hoop do góry

Od siebie dorzucę dwie możliwości
1. Pracownia Fryzjerska Krzysztof, Gdynia ul.Dworcowa
Zajmą się nie tylko samą fryzurą ślubną, ale także przygotowaniem do niej włosów. Trzeba ze sporym wyprzedzeniem się umówić, ale to świadczy na + pracowni :)
Z możliwością wykonania przeze mnie makijażu na miejscu.
2. Dagmara z Lukas Image Studio
100% satysfakcji

na Oksywiu i Obłużu nie ma fajnych fryzjerów, na Pogórzu gdzieś coś ponoć jest dobrego na Romanowskiego, dowiem się gdzie dokładanie a na Chylonia- Koseda-ja tam będę miała robioną fryzurke ślubną

fryzjerka....500 85 84 24

Gdynia Orłowo Salon Cesarski można tam się uczesać i zrobić makijaż wszystki fryzjerki są ok ale polecam Panią Kingę (pracowała kiedyś w Hotelu Gdynia),Studio wizażu prowadzi tam Pani Elena Stoszek Zycze powodzenia pozdrawiam 58 6649785

a ja może dodam, te z których osobiście bylam zadowolona, niestety nie robilam zadnych fryzur wyjsciowych, zwyczajne scinanie i modelowanie.
-salon dorota w Orłowie (wymieniony juz przez kogoś wyżej)
-salon lukas na 10 lutego (blisko dworca pkp w gdyni)
- salon hanny zyguła (przy empiku, boczna uliczka do świętojanskiej)
- salon estilio ( rowniez przy swietojanskiej, jedna wyzej uliczna od hanny zygula)
polecam!

polecam panią Małgosię z salonu Estilio na Kilińskiego w Gdyni
(boczna ulica miedzy Władysława IV a świętojańską, na wysokości ZKM gdynia)

nie ma zbyt wygórowanych cen naprawdę jest profesjnalna i nie robi masówki na głowach, chodzę tam od ładnych paru lat i nigdy sie nie zawiodłam, zawsze mam na głowie to co mi sie podoba i jednocześnie do mnie pasuje

hej! i ja się przyłączę do tematu, ponieważ również jestem na etapie poszukiwać fryzjerki i makijażystki :)

Koleżanka polecała mi salon urody w "prawie" nowym budynku na ul. Wiejskiej (Chylonia), zaraz przy stacji Gdynia-Leszczynki.

Ponoć mam iść do Pani Asi ;) Robią tam też makijaż !!wiec 2 w 1- jak dla mnie super wygodnie bo mieszkam niedaleko.

Pod koniec miesiąca pójdę tam pierwszy raz na podcięcie włosków i obadam ten salon. Jak Panie będą dla mnie miłe i fryzurka im wyjdzie, to może się zdecyduję :)

ja równiesz polecan Salon Cesarski czesałam sie tam w tam tym tygodniu i jestem bardzo zadowolona i umówiona już na fryzurkę ślubną farbowanie i strzyżenie

Podzielę się z Wami pewną informacją troszkę nie na temat. Bardzo chwalę sobie ostatnio Firmę Vichy (szampon, odżywka i maska do włosów) Po tych kosmetykach, włosy są mięciutkie, połyskują, łatwo się rozczesują i ładnie pachną :)

fryzjerka-500321267

dziewczyny, podbijam, bo w tych wypowiedziach nie znalazłam nic dla siebie. szukam w okolicach Obłuża - Oksywia - Pogórza. może stosunkowo niedawno otwarty salon na Bosmańskiej - Le Sourire? a Vogue albo Olimp? znacie tu dobrego fryzjera? zależy mi żeby nie mieć takich sztucznych, świecących loków na głowie.

suszka ja mogę polecić na Pogórzu Górnym koło Biedronki w bloku nie wiem czy to Romanowskiego czy juz inna ulica,ale fryzjer Ewa i do Pani Kasi,chodzę do niej od kilku lat tak samo jak połowa mojej rodziny i kolezanki.Pani Kasia fantastycznie koloryzuje,strzyże i układa włosy,zna się na rzeczy.Sama bym się do niej umówiła na fryzure ślubną,ale ja chce kogoś kto przyjedzie do mnie do domu tak samo jak makijażystka,ale napewno pofarbuje i podetnie mi włosy przed ślubem.Będziesz chciala namiary to pisz na maila czy prv :)

Re: fryzjer GDYNIA?? Pogórze Romanowskiego 2 Salon EWA

Zapraszam do salonu EWA.Pracujemy na produktach LOREAL.
Wykonujemy fryzury Slubne i karnawałowe równiaż.
Polecamy modne strzyżenia.

cześć dafik
W którym miejscu dokładnie jest ten fryzjer na leszczynkach?
pozdrawiam