gdzie dobrze zjesc

mam pytanko od niedawna jwstwm mieszkancem nowego portu i gdzie tutaj mozna dobrze zjesc zamowilem jedzenie z pizzeri skorpion ale to nic specjalnego dajcie mi znac gdzie sie stolujecie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: gdzie dobrze zjesc

JA OD JAKIEGOS CZASU JADAM W JOHNS PIZZA NA WOLNOSCI JEST TAM JEDZENIE z*******E I SUPER KLIMAT!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

zgadzam sie z przedmowca, lokal godny polecenia a jedzenie naprawde smaczne. nowy lokal wiec dbaja o jakosc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

A Kamil Grzes i Michu to chyba bracia i maja tylko jeden komputer. Bo piszą z jednego IP czyli z jednego komputera.

Ja akurat regularnie zamawiam od Skorpiona i jest okej, widać konkurencja musi się chwytać takich działań.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Popieram Arka jedzonko w SKORPIONIE zawsze pycha smakuje ja i moja rodzinka często tam jadamy i zamawiamy do domku gratulacje dla całej załogi

kryptoreklama
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

proponuje pizzerie Simba, znajduje sie ona na zielonym trójkacie
najlepiej na telefon rzecz jasna ;)
jest w poblizu i jedzenie swietne!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

jadło w Skorpionie po prostu palce lizać i co tu dużo pisać musicie sami się przekonać ja z gdańska jeżdżę tam na jedzonko mniam mniam :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najlepsze jedzonko jest oczywiście w pizzeri ST.JOHNS przy ul.Wolności. Bardzo smaczne, super wnętrze i przemiła atmosfera. Polecam!!!!! sama korzystam dośc często :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

jadłam tam ostatnio pizze, rzeczywiście smak ok, ale ciasto było bardzo gumowate, szczęka bolała...

zdecydowanie John`s Pizza i to najlepiej w lokalu bo jest super klimat
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Może i w John's super klimat i miła obsługa, ale mi niestety nie smakowało. W Skorpionie nie byłem, więc zobaczę przy okazji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

TYLKO Johns! PYYYCHA i świeżutko!!

ja polecam tylko i wyłącznie "TAORMINA" z wyzwolenia
58 343 22 33
dużo jedzonka i smacznie!

ps. każdy ma swój gust no ale próbowałam już wszystkich pizzerni w porcie i tam mi najlepiej smakuję :)

pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

my ostatnio zamawiamy jedzonko z Taorominy na Wyzwolenia,Scorpiona już nie ma niestety ale tu tez maja dobre jedzonko i przynajmniej pizza dojeżdża gorąca.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

John's rollo najlepsze i to te duuuuże :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

My z mężem bardzo lubimy próbować nowych smaków dlatego też ciągle odwiedzamy nowe knajpki.
Ostatnio zaś coraz częściej chodzimy do jednej ponieważ jedzenie jest faktycznie bardzo smaczne.
Jest to restauracja Smak Morza, która znajduje się w Sopocie tuż przy samej plaży.Serwują tam najsmaczniejsze ryby jakie kiedykolwiek jadłam ( a sama jestem prawdziwym smakoszem takich potraw). Wszystko świeże, ceny jak na Sopot oczywiście również przystepne.
Widziałam,że mają tam również niektóre egzotyczne owoce morza takie jak ostrygi ale jeszcze nie próbowałam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Gratulacje... wygrałaś złotą łopatę za odkopanie postu sprzed 5 lat ... w dodatku osoba pytała o knajpy w NP a nie w Sopocie...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

hahaha!

Inne tematy z forum

Jubileusz IV Liceum Ogólnokształcącego - spotkanie abslowentów (5 odpowiedzi)

Szanowni Państwo, Uroczyste obchody 70-lecia IV Liceum Ogólnokształcącego odbędą się 23 września...