ile bierze orkiestra ?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Ostatnio słuchaliśmy orkiestry, która jest rewelacyjna. Może ktoś z was wie, ile kosztują dobre orkiestry w Gdańsku??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ile bierze orkiestra ?

Im lepsza tym droższa. Są tacy co grają za 800zł a i tacy za których trzeba zapłacić 3000 i więcej. Ocenę oddaję klientowi. U nas jest 2000 z dojazdem. zapraszam www.zespolalibi.pl

Znam zespół który bierze 1800 grają na żywo 4 osoby i są świetni. Parę imprez z nimi byłam, nawet datę ślubu przełożyłam zeby ich miec.

Ja na swoim weselu miałam zespół trzy osobowy za 1400zł.Był naprawde super.Jednak zdecydowanie polecam zespół Yako Tako!!!!!!!!!!!

To jaki zespół miałaś? Yacotaco? Ja jednak wolę granie na żywo, perkusja itp. czuję się tą moc., 4 osoby robią wrażenie a prowadzenie super. Czyli pieniążki wychodzą prawie te same. Za 4 osoby 1800 czy za 3 osoby 1400. Nawet ci w czwórkę mają po mniej na łebka.

Nie miałam Yako Tako ,ale jakbym miała wybierac poraz pierwszy wybrałabym ten zespół.:-)))

a bawiłaś się przy nich na jakiejś imprezie?

Niestety nie miałam okazji :-(((ale jak Tylko Taka sie znajdzie czemu nie..Pozatym mam zamiar wyprawic rocznice slubu..I napewno Zarezerwuje sobie ten własnie zespół.

Hmm, w związku z Twoją wypowiedzią Mandarynko mam pytanie. Na jakiej podstawie polecasz ten zespół, skoro piszesz, że na weselu i na żadnej imprezie nie bawiłaś się z nimi?

Wystarczy posłuchać ich demo..Jeśli wam sie nie podoba nie musicie brać tego zespołu.To jest zespół który mnie sie bardzo podoba.I to ja napewno skorzystałabym z ich usług. To jest moje zdanie ...:-))))

Przecież jest jeszcze prowadzenie od którego tak wiele zależy, wiesz ile razy jest reklamowany towar lub film w kinie, widzisz reklamy i niby jest świetny-idziesz na ten film i kicha... To jest oczywiście Twoje zdanie ale bardzo słabych argumentów użyłaś bazując tylko na DEMO ogólnodostępnym. Bardziej wiarygodna jest osoba króra się bawiła przy tym zespole prawda? Więc trochę przesadzone słowo - "polecam", możesz tym kogoś wprowadzić w błąd tym bardziej że nie miałaś bezpośredniego kontaktu. :)

w Lublewie ( ok 8km od gdanska) ksiądz ma rewelacyjny zespół. BYłam w szoku jak ich usłyszałam .Swietni są , graja kawałki na czasie .

Karola mysle ,ze twoje argumety sa dosc bezszczelne i nie na miejscu..Ja powtarzam Ja uwazam ,ze ten zespół jest ok.i nadal gorąco go polecam...Przynajmiej Ja jak i wiele dziewczyn poprze moje racje..Tobie nie musi podobac sie ten zespół ,nie zalezy mi na tym ..I nie rozumiem czemu Twoje wypowiedzi sa tak agresywne..Przeciez nie musi tobie sie podobać..A jeśli chodzi o innych to niech Kazdy mówi za siebie..Mnie osobiście bardzo podoba sie ten zespół..i szczerze mówiac nigdy(a przesłuchałam wiele zespołów i nie tylko demo!!!!) nie słyszałam ludzi o tak śwtnych głosach,i tak wspaniale znajdujacych się w naprawde trudnych repertuarach,Nie twierdze ze nie ma zespołów z lepszymi głosami i wogóle lepszych,bo sa !!!napewno sa..Sama miałam inny zespół na weselu...Ale w tym momencie mam prawo zaproponowac cos co mi sie naprawde spodobało!!! a twoja wypowiedż jest naprawde zbedna...szczególnie taka..

dla mnie słowo "Polecam" jest jak najbardziej namiejcsu....:-)))))

Czemu się od razu denerwujesz? czy ja powiedziałam złe słowo na ten zespół? Demo mi się też podoba. Ale to jest demo-czyli kilka wybranych kawałków. Każdy prezentuje się na demo z najlepiej ich zdaniem wykonań. Gorąco polecasz na wesele, ale czy mają demo prowadzenia, oczepin itp? - nie mają , a to jest ważny element. Skoro gorąco polecasz to ludzie myślą że byłaś gdzieś tam z nimi. i myśle że wiele osób poprze też moje zdanie. Ale widzę że nie masz zbyt dużych wymagań że aż tak akurat ich faworyzujesz. Ta kobieta co z nimi śpiewa to owszem-fajnie. A reszta poprawnie, nic nadzwyczajnego. No, ale to twoja opinia a ja wyraziłam swoją. Jak chcesz to poczytaj moje wypowiedzi na forum o tym zespole, bardzo pozytywnie się wyraziłam. Ale Tobie oni wystarczą a innym nie. Hm, na podstawie tylko demo...

Masz racje moze nie nalerze do Osób z duzymi wymaganiami i demo mi wystarczy w zupełnosci..Pozatym to wizytówka zespołu...A wokalistka jest naprawde dobra..Nielubie gdy ktos bez powodu na mnie wieżdża i mówi mi co mam pisac..Ja polecam ten Zespół ...A jak ktos byłby zainteresowany..moze dogadac sie juz osobiscie z Yako Tako i stwierdzi czy ten zespół jest warty tej ceny czy nie....Ja uwazam ze jest warty..I chce go polecać..bo mało jest takich zespołów..

Ale czy zauważyłaś w moich wypowiedziach chociaż odrobinę sugestii co masz robić a czego nie masz? Twój wybór, twój gust, a ja podobnie jak Ty mam prawo to skomentować i wyrazić swoje zdanie, tylko że Ty sie nie możesz z tym pogodzić i przyjąć z pokorą. Mam prawo równiesz ocenić dany zespół jak i ocenić Twoją wypowiedź, która nawet wzbudziła zdziwienie gdzies powyżej na forum, czyli coś jest nie tak.

To wszystko.

bez komentarza :-))))

Ej no nie kłóćcie się!!!!Każdy ma prawo do oceny zespołu czy salonu sukien ślubny.Co człowiek to inny gust.Najlepiej samemu się przekonać.Takie jest moje zdanie.

Do Róży,

możesz napisać coś więcej na temat tego zepołu, ile osób, jakie instrumenty, cena. Moze mają jakieś demo na stronie internetowej.

Jest sporo dobrych zespołów, sporo jest mniej dobrych równie sporo jest takich do bani , Yacotaco są dobrzy - nie ma o co kruszyc kopi:))) spokojnie:) ale wszędzie przecież nie dadzą rady zagrać:)))
zapraszam na stronke
www.szeyker.friko.pl
pozdrawiam:)

Najlepsi sa z wiwy jezdze krecic wesele i od 2 lat nie spotkalem takiego zespolu ale cena tez wysoka .Ale wesele ma sie raz w zyciu.Inne zespoly im nie doruwnywaja.

"nie doruwnywają" ??? hehe... ciekawy czy pan pisze na swoich kasetach "óroczystos feselna" p.s. wbrew temu co pan pisze, w trójmieście i nie tylko, jest wiele dobrych zespołów co "doruwnywają" pańskim znajomym