koszmar.....

Syn wyjechał 12 stycznia br do Holandii. Od tego czasu szuka intensywnie pracy. Biegle mówi po angielsku .... i nic.... mnóstwo wysłanych CV, jakies odzewy są, owszem ale wszędzie , nawet przy pomidorach wymagaja doświadczenia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: koszmar.....

to jak nie znajdzie przez 1-3 miesięcy niech wraca
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

normalka..czasy eldorado sie skonczyly..popieram ze jak nie znajdzie nic przez miesiąc dwa niech wraca bo tylko dlugow sobie narobi..od paru lat w Holandii sam angielski juz nie wystarcza..wiem z autopsji
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak ktoś chce to znajdzie no chyba że na kierownika . Nie róbmy z igły wideł trochę otuchy i do przodku !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A musi być Holandia ??? Jak biegle mówi po angielsku,to do U.K. Jak się pracy nie boi,to znajdzie !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Od biedy może być i Paryż,jeśli rzeczywiście biegle mówi po angielsku,to niechętnie,ale zawsze będzie mógł się dogadać z Francuzami...:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

" Syn wyjechał 12 stycznia br do Holandii. Od tego czasu szuka intensywnie pracy. Biegle mówi po angielsku .... i nic.... mnóstwo wysłanych CV, jakies odzewy są, owszem ale wszędzie , nawet przy pomidorach wymagaja doświadczenia."

Przecież wciąż panuje przekonanie że tuż za granicami naszego kraju (w dowolnym w sumie kierunku) rozciąga się bezkresna kraina mlekiem i miodem płynąca. Jak to więc możliwe że przez cały miesiąc nie znalazł pracy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...