Dziewczyny, poszukuję dobrej kwiaciarni w Gdańsku!!! Błagam o pomoc, bo niewiele czasu do ślubu zostało, a wiązanki najwyższy czas zamawiać!!
00
Re: kwiaciarnia!!
~och
(21 lat temu)
My zamawialiśmy wiązanki w kwiaciarni na rynku na Przymorzu, nazywa się chyba "plastyczna" czy "artystyczna", szczerze nie pamiętam za dobrze. Babka na prawdę potrafi robić niesmowite rzeczy z kwiatów, a bierze nie aż tak dużo.
00
~AAAA
(21 lat temu)
Ja gorąco polecam kwiaciarnie na ulicy Kołobrzeskiej na Przymorzu. Znajduje się naprzeciwko falowca. Są 2 obok siebie, a to jest ta większa. Mają szyld z parą młodą. Moja wiązanka zachwyciła wszystkich gości, mnie z resztą też. Ceny też są przyzwoite.
00
~baBAjaGA
(21 lat temu)
A czy robią w tych kwiaciarniach tylko wiązanki z katalogu, czy może wg pomysłu klienta?;)
00
~AAAA
(21 lat temu)
Tego nie wiem. Moja wiązanka była z katalogu, mają ich naprawdę sporo więc jest w czym wybierać.
00
~Wiolinka
(21 lat temu)
Ja polecam kwiaciarnię "EWA" w Gdańsku nie daleko gildii.Miałam wiązankę z białych storczyków i mój mąż oraz śwadek mieli po kwiatku w butonierce.Byłam bardzo zadowolona.Dodam jeszce że sama wybierałam w jaki stlu i jak ma wyglądać moja wiązanka.
Pozdrawiam
00
~asia
(21 lat temu)
ja polecam alteratywna na grobli4/3 pani robi wiazanki i z omysłu klientki i pokazuje katalogi i zdjecia swoich wiazanek przejedz sie i sprawdz...wyglada niepozornie ale jest oryginaln a a no i mozesz powiedzic pani do jakiej kwoty chcesz wiazanke:)))
00
~baBAjaGA
(21 lat temu)
Dzięki:))
00
~baBAjaGA
(21 lat temu)
A ile przed śłubem zamawiałyście kwiatki?
00
~AAAA
(21 lat temu)
tydzień albo 2 przed ślubem
00
~Wiolinka
(21 lat temu)
Ja zamawiałam dokładnie tydzień przed ślubem.
Pozdrawiam