masakra

Brak słów na to wszystko. Żyjemy w nienormalnym, chorym kraju. Jak zapewnić sobie godną przyszłość dla nas i naszych dzieci? Nie da się... ręce opadają.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: masakra

Też się zastanawiam po co rzucałem kamieniami w 80-tym roku.Plus dla Ciebie,że przynajmniej ktoś to dostrzega.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak sie chce pracowac a nie tylko narzekac to sie da!!! Ale to wymaga troche zaangazowanie i trudu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

i wyjazdu za granice :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Napisał pewnie ktoś kogo trud ograniczył się do znajomości:))
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

no co Ty, ja ostatnio napisałam na takim jednym forum że to chory kraj chorych ludzi to się jakies dzieci bez doświadczenia oburzyły.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

bo te osoby które się oburzają maja własne firmy lub zarabiają po 5000 zł na rękę a swoim pracownikom dają 7.20 netto kochani pracodawcy pomyślcie jak utrzymać dom i siebie wyżywić za 1200 zł
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

mój pracodawca ostatnio do mnie wypalił, że ostatnio często chodzę przeziębiona, więc zaleca mi wyjazd do spa i odpoczynek. Całe szczęście nie miałam nic ostrego pod ręką. Kuźwa nie stać mnie na nowe buty, ledwo starcza do pierwszego. Tak mi hojnie wynagradza gnój..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...