meizitang

prosze jesli ktos wiec gdzie mozna w gdyni kupic ?????/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: meizitang

ja pierdziele przestan tyle zrec i problem zglowy a nie chcesz sie futrowac jakims gownem bez atestu z bazaru a pozniej niebedziesz mogla miec dzieci albo utyjesz jeszcze wiecej szkoda ze sobie niezdajesz sprawy ze swojej glupoty

hahah ja juz mam dosyc dzieic wlasnie po nich sie roztylam i tyje dlaej nie mam 20 lat dziewczyno

to tym bardziej dziwie ci sie ze w twoim wieku taka glupiutka jestes mam nadzieje ze twoje dzieci nieodziedziczyly glupoty

masz racje,ja też przytyłam po dziecku i mam duzy problem żeby zjechac,bo duzo jem i nie mam zachamowań!!!!nie waże znowu 70kilo a jak dla mnie tak zbyt za duzo!!!pozdrawaim

Hej ja własnie dzis zamowiłam meizitaqng z warszawy jak chcesz to podam ci numer GG do chłopaka u którego złozyłam zamówienie

za ile? i czy mogłabys mi podac gadu tego chłopaka?

Podaje numer GG 2961848 kupiłam go za 120 zł płatne za pobraniem mam go dostac w piatek jak juz bede go miała to sie odezwe pozdrawiam

wszytkich zainteresowanych mezizitang zapraszma do dyskretnego zakupu
www.calivita.gweb.pl

naprawdze dziwi mnie i smuci jak czytam o takich srodkach...super srodkach na odchudzanie. Sama mam lekka nadwage, ale NIGDY przenigdy nie zdecydowalabym sie na zakup takiego "czegos".

Ludzie...jedynym ZDROWYM sposobem na zgubienie wagi jest RUCH i zmiana swoich nawykow zywieniowych... tylko, zeby zaczac sie ruszac trzeba duuuzej sily osobowosci....

Dziwię sie że nadal szukacie i go jecie !!!! Tyle było w lutym w gazetach i w telewizji o tym środku.Ma bardzo zły i szkodliwy wplyw na organizm ludzki!! Straszne skutki uboczne!! Sladowe ilosci narkotyku!! Policja już sie zajeła handlarzami z allegro którzy sprowadzali Meizi z chin-bezkarnie wprowadzając w błąd urzedy pocztowe-celne.Zemacie sie jeszcze odwagę tak truć???!!!! Pomyslcie o swoim potomstwie-w końcu kiedys będziecie je miały.Czy na prawdę warto???

ja nie slyszalam moze masz jakies linki w internecie?

nikt nikogo nie ma mawia kazdy jest dorosly i sam decyduje co bieze a co mu szkodzi wiec dziwie sie ze tak reagujesz .przeciezkazdy lek ma skutki uboczne i inaczej na kazdegodzila .zawsze jest wyjscie mozna odstawic ja boire od 2 dni czuje sie swietnie nic mi nie jest .

Preparat meizitang jest reklamowany w internecie jako "hit w odchudzaniu", który po 30 dniach stosowania pozwala na zmniejszenie wagi nawet o 12 kilogramów. Można go bez problemu kupić na internetowej aukcji lub u osób, przedstawiających się jako "lekarze medycyny chińskiej". Tymczasem meizitang spowodował już na świecie śmierć co najmniej kilkudziesięciu osób!

Ostrzegają przed nim zarówno niemieccy, jak i brytyjscy lekarze. Specjaliści podkreślają, że sibutraminę można zażywać wyłącznie pod kontrolą specjalisty.- Już dwukrotnie nie dopuściliśmy do przemytu tego preparatu - twierdzi Jolanta Twardowska, rzeczniczka Izby Celnej w Gdyni. - Pierwszy raz w lutym, drugi w minionym tygodniu. Łącznie zatrzymaliśmy na granicy 13 600 tabletek.

(PAP)

chej bardzo cie prosze podaj mi namiary na tego chłopaka!!!!!!!!!!!!!!

mozna przed wejsciem na hale,jakis sklep zielarski

Preparat meizitang jest reklamowany w internecie jako "hit w odchudzaniu", który po 30 dniach stosowania pozwala na zmniejszenie wagi nawet o 12 kilogramów. Można go bez problemu kupić na internetowej aukcji lub u osób, przedstawiających się jako "lekarze medycyny chińskiej". Tymczasem meizitang spowodował już na świecie śmierć co najmniej kilkudziesięciu osób!

Ostrzegają przed nim zarówno niemieccy, jak i brytyjscy lekarze. Specjaliści podkreślają, że sibutraminę można zażywać wyłącznie pod kontrolą specjalisty.- Już dwukrotnie nie dopuściliśmy do przemytu tego preparatu - twierdzi Jolanta Twardowska, rzeczniczka Izby Celnej w Gdyni. - Pierwszy raz w lutym, drugi w minionym tygodniu. Łącznie zatrzymaliśmy na granicy 13 600 tabletek.

(PAP)

odchudzanie1@o2.pl - proszę pisać jeśli ktoś zainteresowany ...

hej hej jestem zainteresowana i to szybko:-}

Inne tematy z forum

Białe tango (288 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4