partyart

wolontariat? niezłe niezłe

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/fotograf-ogl6198385.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: partyart

Jeśli chcesz dożucić kilka fotak do swojego portfolia, to nie widzę problemu abyś się bujną z raz albo dwa i zrobił kilka ciekawych fotek.
O ile dobrze zrozumiałem ogłoszenie, to nie jest stała współpraca, lecz dla chętnych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bujać to można babcie na fotelu, wolontariat opiera się na innych zasadach

I tutaj się mylisz, podczas rozdawania albumu "Encyklopedia Gdańska" w kinie Neptun też byli zatrudnieni wolontariusze, można stwierdzić co to za wolontariat, książka płatna a ty za free sobie siedzisz i rozdajesz osobom które wcześniej ją przez neta zakupiły.

Jak ktoś foci to zrozumie to ogłoszenie, będzie zespół U2 w Gdańsku, otrzymasz akredytacje, a innych beda trzepać na bramkach i zabierać aparaty.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie o to mi chodziło. Fakt, że robisz to za darmo, ale jeśli jest okazja za free zrobić kilka naprawdę dobrych fotek do portfolio, to dlaczego nie. Gdybym był fotografem na koncercie U2 bardzo bym się z tego cieszył :)

jasne, chcesz wejściówkę na U2 - najpierw zrób 20 relacji z beznadziejnych trójmiejskich klubów.
a potem się okaże że wejściówek mało i dla Ciebie nie starczyło.

Czemu od razu takie pesymistyczne nastawienie?
Ja przez 2 lata bylem wolontariuszem w Ubisoft, a po dwóch latach mnie zatrudnili, czaisz może korzyści z tego płynące?

Inne tematy z forum

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...