pensja

może jest to kwestia pensji, że nie chcą zatrudniać a nie tego że pracy nie ma. Generalnie mogę się zgodzić, że w Polsze coraz gorzej, mam 33 lata.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pensja

I tu pewnie też masz rację.. praca jest,ale za ochłapy..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pensja

praca jest za 1200zł - 1400zł netto ludzie za takie pieniądze nie chcą pracować przy obecnych cenach ( ceny zachodniej Europy, pensje na poziomie Bułgarii, czy Rumunii ) i wcale im się nie dziwie zaraz pewnie ktoś napiszę no tak lepiej siedzieć w domu na d*pie niż iść do pracy za 1200 - 1400zł ale jeżeli ktoś ma taką możliwość to niech lepiej siedzi na tej d*pie niż się daje poniżać takimi stawkami. Ludzie jeżeli będziecie się godzić na takie pensje to one nigdy się nie zmienią, jak możecie to najlepiej wyjeżdżajcie i to z całymi rodzinami rząd obudzi się dopiero wtedy jak młodych ludzi w wieku 18 - 40 l już wcale w Polsce nie będzie, zostaną tylko emeryci, renciści i osoby uczące się które po szkole i tak wyjadą.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...