poduszka dla kobiet w ciąży

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
dziewczyny co sądzicie o poduszce dla kobiet w ciąży, http://motherhood.pl/kojec.html dostałam dzis od położnej pakiet różnych próbek i gazetek i był tam tez o tyj poduszce

czy naprawde się przydaje?

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: poduszka dla kobiet w ciąży

ja uzywalam poduszki koca czasami koldry nie kupowalam takiej specjalnie ciezko jest sie po tem odzwyczaic ja prawie rok od porodu sie odzwyczajalam ale wygodnie jest i to bardzo

ja nie mam żadnej poduszki, bo nawet jak coś podłożę pod brzuszek to jest mi bardzo niewygodnie :/ więc nie podkładam nic i wtedy wysypiam się super i nic mi nie uwiera :)

ale ja tylko miedzy nogi albo jedna noga jak na boczku lezalam na podusi byla ale uzywalam dopiero okolo 30 tyg

dzis przyszła moja sliczna poducha-kojec jutro się okarze czy wreszcie bede mogła się wyspać wygodni

i jak?

jak dla mnie extra. teraz w te upały śpię tylko z nią jest dłuuugga i mięciutka. polecam z czystym sumieniem :)

image

Inne tematy z forum

poszukiwany dobry ortopeda (21 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Dr Małgorzata Błędzka (4 odpowiedzi)

czy może ktos chodzi do pani doktor? chciałabym poznac opinię o niej.

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...