pomoc z mops.

czesc.mam pytanko. maz tylko pracoje mamy 1 dziecko. to co maz zarobi płacimy za wynajem mieszkania,i opłaty.pare razy nie było złotowki w portfelu wiec wzielismy pozyczke w providencie spłacamy do dzis.obecnie po opłaceniu wszystkiego na zycie zostaje nam 150 zł czy moge ubiegac sie o pomoc z mopsu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: pomoc z mops.

http://www.mops.gda.pl/index.php?id=109#I
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

lepiej kupic sobie mopsa ! to bedzie zawsze z toba, bardzo przyjemny piesek ten mops. Mopsy ogolnie sa male i przyjazne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Chciało być zabawne? @_@
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgodnie z ustawą o pomocy społecznej prawo do świadczeń pieniężnych z pomocy społecznej przysługuje:

osobie samotnie gospodarującej, której dochód nie przekracza kryterium dochodowego dla osoby samotnie gospodarującej tj. 477,00 zł
rodzinom, w których dochód na osobę w rodzinie nie przekracza kryterium dochodowego tj. 351,00 zł

Jeżeli wasz dochód wynosi ponad 1053 zł nie przysługuje wam stały zasiłek. Możesz zwrócić się o przyznanie zasiłku celowego.

Podpowiem Ci gdzie możesz się zwrócić o pomoc, tylko napisz czego gł. wam brakuje.

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Ulubione perfumy (7 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...

depilacja laserowa- opinie (266 odpowiedzi)

Już od dłuższego czasu zastanawiam się nad depilacją laserową. Męczy mnie depilacja za pomocą...

Świece zapachowe Yankee (14 odpowiedzi)

Cześć, gdzie kupujecie świce Yankee Candle? Gdzie jest najtaniej?