praca na videochatach?

ostatnio duzo ogloszen o prace na videochatach, czy moze ktos zna szczegoly lub pracowal tam? jak z kasa w praktyce
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: praca na videochatach?

masakra...musisz wejść na troche inne strony to sie wiecej dowiesz:p

jak lubisz się rozbierać przed kamerką dla polskich i zagranicznych klientów w porach późnopopołudniowych i nocą dla paru marnych stówek (portal na którym masz konto musi przecież też z czegoś - prócz reklam - żyć) to zapraszam. Jeśli się wstydzisz i będziesz ubrana cały czas np. w płaszcz przeciwdeszczowy raczej niewiele zarobisz. Pracując z zagranicznym klientem musisz oczywiście znać dany język obcy bdb.

To jest praca dla osób bez żadnych zahamowań, bowiem na privach wymagania klientów będą dość daleko idące. Jeśli jesteś w stanie uprawiać seks w publicznym miejscu, to raczej Cię to nie speszy. Pozostaje tylko świadomość, że co trafia do Internetu, to nigdy z niego nie wychodzi. Zawsze ktoś może Cię nagrać i podesłać rodzinie i znajomym.

~Pracodawco: "Publiczny seks" przed monitorem na privie - masz na myśli squirt ??!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po squircie jest pewnie sporo sprzątania..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zawsze (np. kanapę i kawałek podłogi) można wyłożyć folią lub jakaś ceratą...

Mam na myśli wszystko. Zależnie od upodobań klienta. Klient płaci i wymaga. A jak nie dostanie to więcej nie przyjdzie. Nagość i uprawianie seksu przed kamerą, za którą siedzi parę setek napalonych, obcych osób, to w tym przypadku norma. Zwłaszcza, że trzeba czymś zachęcić, żeby weszli na priva, dać jakieś "próbki twórczości". Kasa pewnie spora, ale smród się potem ciągnie przez całe lata. No chyba, że ktoś nie ma rodziny i mu to nie robi różnicy.

No, z tymi setkami to przesada.
Swoją drogą, dziś czytałem ile to nastolatków się obnaża w sieci za kasę...makabra.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...