praca norwegia

Jak znaleść pracę bez zadnych znajomośći uczciwą i bez stresu i ze ogłoszenie nie okazało sie ściemą i nie wyląduje na dworcu wszedzie niby pełno ogłoszeń ale w zasadzie widze ze bez wejść nic nie uda
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: praca norwegia

Trzeba przegladać oferty pracy ale te wystawiane w Norwegii...no trzeba znac jezyk norweski i angielski...Wysyłaj CV i czekaj na odpowiedz.Ja wysyłałam do Szwecji zapytania i dostawałam odpowiedzi:) u nas wysyła sie zapytania i nikt nie raczy odpowiedziec. Spróbuj. Do mnie nie przemawiają oferty pracy przez pośredników.

piszesz że wysyłałaś zapytania do Szwecji , w jakim języku ? Angielskim czy Szweckim ? Jaka była odpowiedź tych że firm do których wysłałaś zapytania w sprawie pracy ...?

To sie zgadza u nas tak jest tyle cv co wysłałem to juz nie zlicze nikt poprostu nikt sie nie odezwał nie mówie juz o dniach probnych nawet nikt nie sprawdził umiejetnosci ,,,tylko patrza jak oskubac na kase

W Szwecji i Norwegi jest kultura w relacjach pracownik-pracodawca. Gdy ja wysyłalem swoje CV to zawsze dostawalem odpowiedz, Najczesciej negatywną ale przepraszali ze nie maja etatów i dziekuja za zgloszenie. Maile po angielsku.

Pisałam w języku angielskim i zawsze dostawałam odpowiedz. Jak nie mieli w planach zatrudnienia to odpisywali,ze przykro im ale w tej chwili nie planują. W wielu zawodach trzeba znac jezyk danego kraju a to ułatwia znalezienie pracy.

Inne tematy z forum

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...