praca w KFC

podzielcie się proszę swoimi wrażeniami na temat pracy w KFC. Chodzi mi głównie o atmosferę jaka tam panuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: praca w KFC

pracowałam w kfc i odradzam !!!! Jesłi chcesz chodzić do pracy z usmiechem to na pewno nie zatrudniaj sie w kfc. Dobrze radze
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a gdzie chcialabys pracowac tzn w jakim kfc ?

w Bałtyckiej. z tego co widzę to ludzie tam pracują i jakoś żyją...

Taa...i z uśmiechem podają tobie nieświeże jedzenie (ja dostałem rollera) i oczywiście zero możliwości wymiany...o przeprosinach nie wspominając. Z relacji mojego kolegi, który tam pracował to się nawet nie dziwię takiemu postępowaniu. Tam na szeregowym stanowisku zarabia się ok. 1000 zł i to raczej w sezonie letnim ;( A jak kierownik zmiany dostanie 1500 brutto to już dużo ;). Nie dla mnie kolejny obóz pracy z mobbingiem, awanturami w kuchni i wszędobylskim brudem (a jak nie brudem to 'wyziewami' z niesprawnej wentylacji). kolega zdecydowanie odradza, chyba, że jesteś desperatką.

Inne tematy z forum

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

Stres w pracy (38 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (5 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...