praca w Simple

pracował ktoś ? jakie wymogi i zarobki?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: praca w Simple

podbijam :)
proszę o info ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

idź do sklepu i popatrz na obsługę ich miny powiedzą Ci wszystko, dla mnie porażka obsługa zerowa, zerowe zainteresowanie klientem wiecznie nieszczęśliwe miny ... ale najwyraźniej taka firma i taki styl, wiem że jeden z wymogów to szczupła sylwetka bo kiedyś tak mieli wpisane w ogłoszenie, czyli sprawa jasna: masz być lansem w ich sklepie ja tam bym nie poszła

umm ciekawa wypowiedź, w każdym bądź razie ja mam miłe wspomnienia jeśli chodzi o moją pracę w Simple przez ok.6miesięcy.Dużo zależy od atmosfery, wiadomo, ich sklepy są w wielu miejscach. Akurat tam gdzie ja pracowałam dziewczyny były naprawdę super.Jedynie niektóre klientki były nie do zniesienia. Wielkie snobki, dla których wydatek na bluzkę ok.500zł był jak kupno chleba.Jak ja pracowałam tam ponad 2,3 lata temu to był 3miesiączny okres próbny, gdzie zarobek był z tego co pamiętam 1200,1300zł ; później już 1500zl. Czasami troszkę wiecęj jak wyrobiło się target.Dziewczyny tam pracujące muszą zawsze wyglądać schludnie, żadnych odrostów czy zbyt mocny makijaż.Jednym słowem zadbane.Każdą klientkę trzeba zagadywać pytaniem; " Czy szuka Pani czegoś konkretnego? Może na jakąś okazję?" Gdyby nie marne zarobki to mogłabym tam dłużej pracować....

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...