rossmann

ciekawi mnie ile zarabia kasjerka w rossmannie ?? jak prezentują się zarobki w takiej drogerii ?? może ktoś ma doświadczenie na takim stanowisku ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: rossmann

lepiej zapytaj kogo oni tak naprawdę szukają i ile ludzi przechodzi do 2 etapu... żal...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

tzn ... co masz na myśli ??

Dwa razy przeszlam do 2 etapu, doszlo do tego, ze ogladali moje swiadectwa pracy sprzed 10 lat zeby sprawdzic po ile dni bylam na zwolnieniu lekarskim, bardzo boja sie, ze pracownik nie zagrzeje u nich miejsca bardzo wypytuja pod tym katem. Mialam koleznke ktora tam pracowala i generalnie nie poleca, ale co zrobic, jak pieniedzy nie ma :/

pracowałam tylko weekendowo kilka lat temu (3-4) , byłam jeszcze wtedy studentką i za same weekendy a dokładnie 9 dni pracy, miałam około od 500-650zł
gdybym mogła to wróciłabym do tej pracy ale już na cały etat.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moja kolezanka jest tam kasjerka i ma 1700 plus premia.Premia jest uzależniona od kierownika sklepu.:) i od ile bylo strat:)

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...