salon Natalia w Gdyni

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
czy ktoś kupował/wypożyczał tu suknię?
jestem ciekawa, czy wszystko było ok, słyszałam różne opinie o salonach, a o tym jakoś nic? a mam jedną sukienkę na oku :-)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: salon Natalia w Gdyni

Jak dla mnie ten salon mam na drugie pomyłka!!!

Tylko nie Natalia , dostaniesz scierke a nie suknie slubna tak jak moja kolezanka . Nie ryzykuj.

salon Natalia w Gdyni

Grunt to konstruktywne odpowiedzi.
Gratuluje głupiej koleżanki co dała sobie ścierkę wcisnąć,widać na nic więcej nie zasłużyła.
Ja czułam się w swojej sukience jak królewna i byłam obsłużona jak się patrzy.

Ewka ma rację...
Abra, Ja - czy możecie coś więcej napisać? Obiecywano inną suknię niż ta którą ostatecznie sprzedano? ktoś inny je ubierał ?itd...

Też wyszukałam tam na początku jakąś sukienke i dowiedziałam się od pani właścicielki że jestem za mała (168cm, a pani właścicielka niższa ode mnie o głowe) mam wyjątkowo krótki stan (hmm) wystające kości na dekolcie i "mydelniczki" i wszystko to należy zakryć gorsetem z szarfą na szyje. Potem gdy odwiedziłam inne salony w każdym okazało się że w szarfie na szyje jest mi wyjątkowo nie do twarzy a sukienki o szerokim spodzie mi jednak pasują i nie jestem wcale do nich za mała. Eh mało tam profesjonalna obsługa która nie daj boże dobierze ci coś nietwarzowego. Przejdz się jeszcze po innych salonach.

Wiesz co to moze mialas duzo szczescia , ciekawe co bys zrobila dzien przed slubem , kiedy to zglaszasz sie po odbior sukni , kase masz wplacona a kiecka daleka od tego co wybralas wczesniej - pozal sie Boze , sprana szmatka , no i co pokrzyczysz sobie , wybierzesz inna a moze zazyczysz sobie upustu cenowego ? Niestety nie w Natali , tam nawet nie bylo mowy o zwyklym przepraszam - mysl sobie wlasnymi moze bardziej inteligentnymi kryteriami , ale daj sie wypowiedziec innym co niestety z tej firmy nie byli zadowoleni.

Jak ja szukałam sukni ślubnej to po przeczytaniu tego forum pomyslałam ,że sukienkę trzeba by kupić chyba na księżycu bo wszystkie salony zostały tu tak obsmarowane.Najlepiej iść i sprawdzić samemu.We wszystkich salonach byłam przyjęta bardzo miło bez żadnych sensacji jakich to nieraz nie dwa opisują na tym forum. Suknie kupiłam w Natali bo tam znalazłam akurat ta jedyną która mi podpasowała, choć nie powiem w innych salonach też było oko czym nacieszyć.Radzę oglądać suknie we wszystkich salonach i kierować się własnym gustem , to tobie ma się sukienka najbardziej podobać a ty w niej swojemu lubemu.
Zyczę powodzenia

ja kupilam tam juz w kwietniu.cena nic nie odbiega od tych w znanych salonach ale jakosc jest o wiele lepsza.oko mojej mamy krawcowej widzialo pelno niedorobek w marietcie ,agnes itp. w natalii gorset sie w szfach nie marszczy!!, material super biel!! tylko ramiaczka zrobili za cienkie,ale sama takie wybralam bo zle sobie wyobrazilam szerokosc 2 cm, wiec do nich pretensji nie moge miec.
nigdzie nie mogli mi zaoferowac takiej szerokiej spodnicy jak pokazywam z katalogu.
zobaczymy 14.08 jaki bedzie caloksztalt.
osobiscie polecam-nie szyja tam na akord!!!

Sorry , na tematy gustow niby nie powinno sie rozmawiac ,moze taka polka kiecek cie zadawala, ale chociaz nie wciskaj knotow innym , takiej tandety i niedorobek oprocz Natali i hali nie ma w Gdyni nigdzie a obeszlam juz wszystkie salony.

Ja tez jestem tego zdania. to sa typowe podróbki...A materiały no cuz ..Nie wygladaja na orgonalne.. Ogólnie nie chciałabym isc w Takiej sukience do ślubu.Nie lubie podróbek....pozatym ten malutki "salonik" jakis taki...Nie przyciaga zbytniej uwagi.. To samo na hali.. Ostatnio weszłam tam z zapytaniem czy to jest komis sukienek???A ona odpowiedziała że nie,tu sie kupuje sukienki.. Zatkało mnie bo wyglada jakby to był komis..i Natalia to samo.

Popieram jedna z opinii, ze gdyby wierzyc we wszystko co pisza forumowiczki, to wogole by sie nie robilo wesela!!!!
wszystkie salony do banii, knajpy pozal sie Boze...nie wspomne juz o DJ-ach czy zespolach muzycznych....
polecam zdac sie na swoj wlasny gust, ewentualnie przyjaciol...
ja tak zrobilam i wszystko bylo dopiete na ostatni guzik...cala uroczystosc i wesele udalo sie rewelacyjnie!!
pozdrawiam