ściema

na to ogłoszenie :

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/zatrudnie-sprzedawce-na-stoisko-w-galerii-przymorze-ogl5764976.html

odpowiadałam już 2x i nikt się do mnie nie odezwał mimo że 100% spełniam oczekiwania, najwyraźniej kolejne ogłoszenie z cyklu- 3 dni próbne i ... następny!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ściema

chodzi o ogłoszenie:

Zatrudnię ekspedientkę-sprzedawcę na stoisko handlowe w Galerii Przymorze, Art. kuchenne.. Wymagania: dyspozycyjność( OSOBOM UCZĄCYM SIĘ DZIĘKUJEMY), odpowiedzialność, sumienność.Atrakcyjny system wynagrodzenia. Proszę o CV na adres: stoisko.przymorze@o2.pl Skontaktuje się z wybranymi osobami.

A może nie odpowiadasz komus dlatego do Ciebie nie oddzwaniają. Nie wszystko musi być od razu ściemą. Ludzie przeginacie już. Myslicie że każdy od razu będzie do was dzwonił i was zatrudni bo spełniacie wymagania. Trzeba tez mieć wygląd i dobre twarzowe :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

wygląd mam reprezentatywny - pracowałam w handlu i administracji - jestem dyspozycyjna i mogę zacząć pracę od zaraz- znam j. angielski i niemiecki... jak mi powiesz że to za mało to ja nie ogarniam co trzeba mieć w CV żeby ten książę z bajki zaproponował pracę... jak mniemam szuka frajera i najlepiej żeby w CV mieć tylko nr tel i zdjęcie z cyckiem na wierzchu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

wcale się nie dziwię że nie dostałaś propozycji pracy. Używaj słów które rozumiesz i używasz we właściwym kontekście. "reprezentatywna " możesz być dla pewnej grupy osób. mniemam że jesteś reprezentacyjna.
Powodzenia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kochana, dam Ci dobrą radę, jako osoba, która odbiera CV i czyta je przed szefem.
Weź swoje dokumenty i po prostu je zanieś!
Nie wiadomo, czy Twojego CV nie wyrzuciła jakaś przyszła zazdrosna koleżanka, może też zapisałaś np w nowym officie a większość firm ma starego.
Sama zanieś, od razu się pokaż, wyróżnisz się na 100% i to właśnie Ciebie zapamiętają.
Powodzenia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

na 30 ogłoszeń może z 5 miało podaną nazwę firmy !!! więc jak zanieść? POD ADRES E-MAIL????

Właśnie wracam z rozmowy w sprawie pracy w sklepie- odpowiedziałam na prywatny e-mail bez adresu/ bez nazwy firmy - tak jest najczęściej

ale jak ogłoszenie się pojawia codziennie mimo że wiele osób poszukuje pracy- wiecie co myślę ??? STARY ZBOCZENIEC MASTURBUJE SIĘ PRZED WASZYMI ZDJĘCIAMI
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po pierwsze to kobieta a nie jakiś stary zboczeniec.
Po drugie w Galerii Przymorze jet tylko jedno STOISKO (nie mylić ze sklepem) z art. kuchennymi.
Po trzecie byłam we wtorek na rozmowie kwalifikacyjnej więc o ściemę trudno, babka miała wydrukowane z 30 cv.

zanieść samemu CV, ok:) tylko, że w Galerii Przymorze nie uraczysz, żadnej budki z garami, byłam tam wczoraj, żeby się rozejrzeć, czy gdzieś kogoś nie szukają. Stoiska z czapkami, majtkami, ciastkami, ale akcesoriów kuchennych ani na lekarstwo.

To chyba jestes ślepa bo byłam nie raz i widziałam kolorowe stoisko z garnkami...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (5 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

Stres w pracy (38 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...