silownia dla kobiet

Od dawna myślę nad tym , żęby zapisać się na siłownie . Czy ktoś orientuję się , gdzie najlepiej zapisać się na siłownie ? Czy są gdzieś w Gdansku tzw silownie damskie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: silownia dla kobiet

wiem ze w gdyni jest wylacznie dla kobiet
http://www.activelady.pl/

Poszukuje w Gdansku , moze orientujecie gdzie jest najlepiej zapisac sie na silownie dla kobiety , gdzie panuje przyjazna atmosfera?

ja zapisałam się do nowo otwartego salonu Fitness CALYPSO w galerii przymorze. jest teraz promocja całodniowy , miesięczny karnet na wszystkie zajęcia, fitness, siłownia, sauna, rowerki itp. za 99 zł + karta członkowska kosztuje jednorazowo 100 zł . nastpene miesiące za 160 zł naprawde sie opłaca. Start prawdopodobnie od 7 marca.

Inne tematy z forum

Odśwież swój smartfon wybierając darmowe dzwonki na telefon Android (6 odpowiedzi)

Dźwięk przychodzącego połączenia to coś, co słyszymy wielokrotnie w ciągu dnia. Zamiast polegać...

Dobre odżywki? Jakiej firmy? (49 odpowiedzi)

Witam. Chciałam kupić na prezent mężowi ale kompletnie się na tym nie znam. Mówił coś o...

Akcesoria do jogi (8 odpowiedzi)

Coraz więcej osób zaczyna praktykować jogę, ale rynek akcesoriów rośnie jeszcze szybciej kostki,...