sony eriscon c 902

co myslicie?
i czy mozna zablokowac w nim zeby ktos nie dzwonil i nie wysylal sms
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sony eriscon c 902

telefon takiej opcji nie ma, żaden chyba nie ma. Z takim czymś idziesz do operatora :)

avila ma zeby nie dzwonili. galaxy to i to wiec inne tel tez niektore pow miec

Pierwsze słyszę :) ale człowiek całe życie się uczy :) tak czy siak, nawet jeśli nie ma tej opcji ( mam c902 i nie wydaje mi się by była taka możliwość) to u operatora zablokujesz numer :)

Na pewno możesz zablokować połączenia przychodzące od konkretnych osób z książki telefonicznej. Nie wiem czy blokada jest także na smsy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jasne ze sony ericsony maja taka funkje . Wchodzisz w ustawienia/połączenia/zarządzanie połączeniami/akcept. połączenia wybierasz tylko z listy i tam do tej listy dodajesz numery od ktorych chesz dostawac polaczenia . Numery ktore nie beda na tej liscie nie beda mogly sie do ciebie dodzwonic. Taka funkcja byla w moim biednym SE takze w waszych nowszych tez na pewno sa :) Moja babcia miala bodajże samsunga ale nie pamietam modelu a tam z kolei wpisywala tylko numer od ktorego nie chce polaczen i po sprawie.

taka opcja to OFFLINE lub jak ktos woli TRYB SAMOLOTOWY i jest w kazdym telefonie nawet najstarszym polega na tym ze telefon dziala ale nie ma zasiegu i zazwyczaj włącza sie ją w profilach . moja mama ma ten tel i mi sie bardzo podoba wizualnie i ja akurat tez mam sony ericssona bo gustuje tylko w tej marce moim zdaniem najlepsze mają telefony i opcje i menu i wgl wszystko ... takie rzeczy jak edytor filmow zdjec muzyki to w nich standard sms sie fajnie pisze, slownik bardzo dobry i wgl i wgl ... POLECAM !!! cenowo super i jest mega

Tylko, że w trybie samolotowym nikt się nie dodzwoni a zakładającemu wątek chodziło o konkretną osobę a nie wszystkich. Koniec końców jest taka możliwość tylko trzeba to ustawić w ustawieniach połączeń.

Inne tematy z forum

Adwokat Rozwód Gdansk (8 odpowiedzi)

Witajcie, polecacie kogos rzetelnego?

Naturalne sposoby powiekszenia biustu (58 odpowiedzi)

Dziewczyny czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy...

Zielony Rynek - sprzedaż rzeczy używanych - pytanie. (8 odpowiedzi)

Mam w planie pojechać w niedziele na Zielony Rynek na Przymorze. Słyszałam że można wtedy...