szukam pracy

Doświadczony w pracach wykończeniowych 17lat oczekuję oferty pracy za dobrą płacę .Nie interesuje mnie kasa za 10-12 zł godzina bo to kpina jak dla mnie fachowca w\w dziedzinie . Mamy ceny produktów uni to i pensji oczekuję minimum 5000zł netto . Tak jak w nowoczesnej Europie cwaniaki i oszuści niech nie odpowiadają na ten post o pracę .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: szukam pracy

Wyjedź na zachód - w Polsce nikt nie spełni twoich marzeń!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na Zachodzie tyle zarobi,a ile wyda na życie tam?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

problem nie mogę , dawno bym to zrobił
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powoli zbliżamy się do Europy Zachodniej ale minie jeszcze z jedno pokolenie albo dwa zanim stosunek płacy do cen będzie na podobnym poziomie. Póki co musimy zaciskać pasa i nie mieć oczekiwań życia na identycznym poziomie co na przykład Szwajcarzy.

zachód?????? po co skoro w Polsce tyle zarabiają np; nasz prezydent ,i ludzie w innych branżach !!!! Czyli można tyle zarabiać cenią się to ja nie mogę ?????Owszem mogę i dlatego tyle żądam . W czym jestem gorszy????? Myślę że wszyscy powinni się cenić .A nieudacznicy niech robią za niewolników na zachodzie i za głodowe pensje powodzenia .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

No ale jesteś wykończeniowcem, a nie prezydentem :) Oczywiście z pełnym szacunkiem, bo budowlanka to porządny fach, ale to logiczne że prezydent ma więcej niż zwykli pracownicy. Stawki są jakie są, pewnie się to jeszcze długo nie zmieni, więc szczególnie jak znasz się na robocie, to lepiej uderzać na zachód, Niemcy czy UK, albo choćby Norwegia - płacą dobrze i do domu blisko
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sektor budowlany, w najbliższym czasie...
Nie jestem wizjonerem/prorokiem, ale powyższa branża będzie
miała kiepsko..
Dużo firm - deweloperka inwestycyjna - wyłożyło się na kontraktach juro, bo wzięły się za zbyt
wielkie projkety, jak na swoje możliwości.., nie tylko finansowe,
ale to w głownej mierze.
Deweloperka mieszkaniowa niewiele lepiej, banki zaostrzyły
kryteria kredytowo - mieszkaniowe, co unimożliwlło i... uniemlożliwi
wielu młodym nabycie własnego "em".
Pozostała budowlanka, w ktróej sie specjalizujesz, czyli wykoniczeniowa ALE na działalności, na etat bym nie liczył.
Nie w obecnych i najbliższym czasie, tj. 3-6mcy.......
A co do samej pracy(mniejsza o branże), z tą też nie będzie
łatwo, w okresie j.w. ....

ledwo umiesz pisac robolu a oczekujesz 5 tys netto? i nie interesuja cie stawki 12 zl na godzine?
A kogo ty interesujesz analfabeto?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Prawda jest taka że za zarobione pieniądze na zachodzie można lepiej żyć!
Ceny sa tylko o 14 % wyższe - a zarobki to każdy wie jakie sa w Polsce a jakie na zachodzie,

Robolu piszesz cwaniaku masz ochotę się spotkać???? czy chcesz wszystko stracić ????????co masz ??????za 5000tys zł ?????????nom problem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ale on ma rację... Ktoś powinien Tobie pousuwać znaki zapytania z klawiatury.
Poza tym, uważasz, że brak koniunktury na założenie własnej firmy a sam chcesz roboty za 5 tysięcy? Gdzie tu logika??

Dlaczego nie otworzysz własnej działalności i sam nie poszukasz klientów?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

teraz się nie opłaca brak koniunktury , ale myślę .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

oj mam klientów i zlecenia , ale powiem tak byłem na rozmowach o pracę kierownik pan ,,x,, opisuje pracę i mówi oj dałbym 6000zł bo tyle warta jest ta praca ale skoro w Polsce wszyscy płacą 1500zł brutto to czemu nie albo Pan bierzesz albo nie i się śmieje. Tu jest problem z pracą dać się poniżać ??????? to jakaś kpina

Wykończeniówka - nic tylko założyć działalność i robić. Robota w tej branży jest, ale dla jedno - dwu osobowych zespołów, więc nikt nie zatrudnia tylko sam zasuwa na własnej działalności.
A kasa na własna działaność fajna - ostatnio za remont łazienki - 2 tyg. pracy - za samą robociznę znajomi płacili ok. 5 tys.

Także do roboty.

prawda zupełna .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kolego, czy Ty czasem nie potrzebujesz porady lekarza specjalisty...?

Raz jesteś Janosik, raz Jopas, raz szukasz pracy na budowie za 5000, a innym razem w firmach sprzątających. Nadto, rozmawiasz sam ze sobą, co możnaby usprawiedliwić, gdybyś robił to w łazience podczas golenia

A tu jeden z przykładów
http://forum.trojmiasto.pl/FIRMY-SPRZATAJACE-JAKIE-STAWKI-CZY-WARTO-t433406,1,33.html
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam Pana.

Za taką samoocene na początek oferuję 8 zł na godzinę.
Zobaczę co Pan potrafi i ewentualnie porozmawiamy o podwyżce.
Zarobi Pan dużo bo prace daję 12 h dziennie 7 dni w tygodniu.
Praca jest w Gdańsku na kokoszkach przy wykończeniach domków i garaży.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Taaak , może jeszcze 6 zł na godzinę i 24 godziny na dobę , 30 dni w miesiącu ?? ;) To też będzie dużo pieniędzy , 4320 zł ;)

A kiedy czas na życie prywatne ?? 12 godzin pracy dziennie , średnio godzina na dojazd , chwilę posiedzieć , coś w domu zrobić to kolejne 3 godziny . Pozostaje tylko 8 , co na pewno w całości nie zostanie przeznaczone na sen i to w kółko tak samo , świątek piątek .
Ehhh co za życie...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

albo chcesz zarobić albo chcesz odpoczywać więc wybierz sam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

:)) sam dymaj za taką kasę, mam więcej propozycji lepsze np; montaże sklepów w mebelki i warunki już lepsze niż niewolnicze stawki 8 zł kurna........szukaj dalej frajerów

10 zł to mam ofertę na gospodarczego i umowę a Pan mi proponuje 8zł ???????? 12 godzin ????? chyba że 100% nadgodziny a prawo pracy znasz????? Panie kierowniku ????????

Inne tematy z forum

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...