tylko inwalida

Szanowni prezesi agencji ochrony i innych zakladow zatrudniajacych ludzi z grupami/ moja rada, w szpitalach jest duzy wybor. Bez reki ,nogi . Sami inwalidzi. A stawka 3, 50 w agencji ochrony ,zenada ,
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: tylko inwalida

zgadzam się jestem w pełni sprawną osobą i na pewno bardziej wydajną chociażby w sprzątaniu gdzie oczywiście w większości firm faworyzowane są osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Myślę że takie pytania powinny być adresowane do rządzących .
Dopóki PFRON będzie dopłacał do pracy w której nie powinny pracować osoby niepełnosprawne tak będzie nadal.
A po drugie dopóki ci co wynajmują taką pseudo ochronę będą patrzeć tylko na to by mieć jak najtaniej , a nie jakość to nic nie zmieni się w tym temacie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem osobą niepełnosprawną, mam I grupę i nie ma dla mnie pracy, bo jestem za stara - 55 lat-
Tu nie chodzi o dopłaty z PFRON-u, tylko o wymagania stawiane przez pracodawców.
Dla inwalidów w moim wieku jest praca, ale fizyczna, w biurze chcą młodych.
Najlepiej, żeby osoba była młoda, ładna, solidnie wykształcona, z doświadczeniem, dyspozycyjna i z I grupą :-))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

ech przykry jest nasz kraj...Ci co mogliby pracować siedzą w domu a inni na zwolnieniach lekarskich..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Stres w pracy (38 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (5 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

Tani prąd (3 odpowiedzi)

Hej Czy ktoś wie, od jakiego operatora najlepiej kupować prąd w Rumi? Chodzi o prad dla firmy. Wg...