wygrać samochód przez sms

To zwykłe świństwo, ale się dziś nabraliśmy. Oglądamy Sylwester z Polsatem i czytamy, że można wygrać samochód wysyłając sms na podany numer. Wysłaliśmy. Za chwilę kolejny sms (również o podwyższonej płatności) żeby wybrać jaki model samochodu chcemy. Odpowiedzieliśmy. Po chwili kolejny sms, żeby podać datę urodzenia. Podaliśmy. I znów sms żeby podać kolejne dane. Straciliśmy cierpliwość. I w ten sposób Polsat zarobił na nas samych kilkanaście złotych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Stary numer. Tak samo się nabrałem kiedyś przy okazji jakiegoś meczu kadry w TVP. Odpuściłem po drugim smsie, to mnie nagabywali jeszcze przez parę dni, że niby mam "ostatnią szansę by wziąć udział w konkursie".
To już wolę raz na jakiś czas kupon totka wysłać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przykro mi a takich obywateli jest wielu i polsat jest liderem w emisji esemesów. Warto najpierw przeczytać regulamin bo w nim to wszystko powinno być czarno na białym jesli nie ma informacji o kolejnych esemesach powinniście zwrócić się o zwrot kasy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aaa.. miałem podać że ja najczęściej traciłem kasę na konkursach fotograficznych. Wysyłałem zdjęcia i nie ma wyników końcowych. Cisza. Kolejny konkurs a zwyciężczynią zostaje pani, która w innym konkursie była w jury. Jeszcze w innym wygrywa uczeń pana z jury, który mieszka w tej samej miejscowości. Ktoś musi mieć w CV, że brał udział i wygrał.Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Klasyczny przekręt :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Grajdołki (162 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Zarabianie na kryptowalutach - Jaki podatek? Potrzebna DG? (7 odpowiedzi)

Witam, Chciałbym uzyskać informację na temat sposobu opodatkowania zarobku (osoba fizyczna)...