wyjazd do UK

Cześć jeżeli masz już dość śmieciowych umów , i głodowych pensji lub niewypłacalnych firm i ciągłych problemów z pracodawca to może czas pomyśleć o wyjeździe Ja właśnie tak robie 23 września wylatuje do Angliii w poszukiwaniu pracy jeżeli jesteś również zainteresowana/y wyjazdem to moje gg 32865286 pozdrawiam .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: wyjazd do UK

jechanie w tej chwili w ciemno do UK to idiotyzm, tym bardziej, że się zaraz zaczyna martwy sezon i więcej zwalniają niż przyjmują, trzeba było jechać maj/kwiecień
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

w Londynie to może jeszcze da się coś znaleźć tyle ,że to na pewno trochę potrwa, radzę zabrać kupę szmalu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak się chce to zawsze się coś znajdzie ;) a z tym szmalem to wiadomo że trzeba mieć ze sobą przynajmniej te 700-800 f żeby przeżyć tam spokojnie miesiąc ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

u nas za to martwy sezon jest cały rok ... a po za tym jak się dobrze przygotujesz do wyjazdu masz doświadczenie i coś potrafisz to pracę sobie załatwisz ;) w życiu czasem trzeba ryzykować , albo pogodzić się z tym co jest u nas :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ech.. właśnie odkładam kasę na wyjazd. powodzenia, mam nadzieję że wszystko pójdzie po Twojej myśli;) btw. w jakie okolice się wybierasz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Londyn a dokładnie MK ;) pewnie zbieraj kasę i leć tu nie ma na co czekać ... w najbliższym czasie się nic nie zmieni Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

Stres w pracy (38 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Tani prąd (3 odpowiedzi)

Hej Czy ktoś wie, od jakiego operatora najlepiej kupować prąd w Rumi? Chodzi o prad dla firmy. Wg...