yapoga?

Czy ktoś wie coś, cośkolwiek?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: yapoga?

podbijam

yapoga?

czy ktoś wie co to jest: yapoga ?? :)

Nowa (tak zrozumiałem, może błędnie.., na podstawie danych globalnych) wyszykiwarka internetowa z Anglii.
Ale rozwijana (know-how) w wielu krajach.

dziwi mnie zawsze, że firmy z branzy informatycznej mają adresy wp, onet itd.
w ogloszeniu yaponga wlasnie takie adresy sie pojawiaja
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

warunki współpracy:
cyt: "Jako, że jest to nasz wspólny projekt, posiadamy bardzo wysokie wynagrodzenia prowizyjne od sprzedaży licencji do rankingów czy od sprzedaży reklamy naszemu klientowi sięgają one 45% (średnio są to kwoty od 1,5 tys. do 3,5 tys. brutto od jednego zlecenia).

Projekt jest w fazie wdrażania, którego zakończenie planowane jest za ok. 2 lata, ale pierwsze sprzedaże i wynagrodzenia planujemy już za rok. Do tego czasu wypracowujemy nasze produkty, aby potem móc je sprzedawać i mieć z tego wynagrodzenie.
Z menadżerami i koordynatorami po szkoleniu podpisuję umowę zlecenie, która zgłaszane jest do ZUS. Szkolenie trwa zwykle ok. 3 miesiące, podczas którego kandydat poprzez zadania teoretyczno-praktyczne sprawdza sam siebie czy podoła pracy w projekcie."

Informacja od tej firmy jest bardzo długa i zawiła, ale można wyciągnąć następujące wnioski: płacone w tej chwili mają (lub będą mieć) tylko managerowie, pracownicy pozostali będą dostawali kasę dopiero po roku (może dwóch) jak ruszy sprzedaż, teraz mają wykonywać polecenia w ustalonym terminie i określonym standardzie bezpłatnie. UWAGA: piszą,że jak raz odmówisz, to już cię do projektu nie przyjmą

buahahaha! dla naiwnych...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Stres w pracy (38 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (5 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...