załamka

Wiecie może gdzie w Gdańsku potrzebują pracowników do biura???Kurcze juz 2 miesiące wysyłam Cv itd... i cisza normalnie idzie się załamać, może wiecie gdzie w Gdańsku są jakieś duże firmy biurowe to chętnie wyśle tam Cv.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: załamka

Ja już 4 miesiące wysyłam i cisza...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dramat a w domu nuda....:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A co Koleżanka by chciała robić w tym biurze?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

PRACOWAĆ

Posiedzisz jeszcze dłużej w domku to będziesz szukała "czegokolwiek".
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pewnie i do tego dojdzie bo mam dosyć siedzenia w domu!!!!!!!!!!!!! A Ty pracujesz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Angielski znasz w mowie i w piśmie? Obsługa komputera na jakim poziomie? Urządzenia biurowe? Jakie? Doświadczenie? Gdynia, nie może być?
Proszę o PW

Tylko Gdańsk

No to masz po pracy :)))

No trudno będzie kolejna:P

noo to jeszcze musisz "dojrzeć" - ja do pracy i z powrotem dziennie robię ok. 170 km i to nie w ramach nadgodzin cóż...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

sprawdzajcie w szkołach wyższych: UG, PG często szukają biurowych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzięki za podpowiedź lukne tam:)

No ja nie wiele mniej jeździłam do pracy 120km...:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja chętnie przejmę :D

jako???? GOSPOSIE;)

Carington, a ile dajesz?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie chcę łamać "do ziemi" Ciebie i "małej", ale 2 czy 4 m-ce
Szanowne Forumowiczki - poszukujące etatu,
ale powyższe, to malutko..
Życzę sukcesu, ale powyższy czas może się wydłuuuużyć...
Oczywiście wpływ na zdobycie etatu, ma WIELE czynników,
które są RÓŻNE dla danej ososby poszukującej (płeć b/z).

Ja juz siedze w domu 2 miechy i mam dosc ;/;/;/
Chyba wezme jakąkolwiek prace byle cos ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

jest masakra na rynku pracy, pierwszeństwo w firmach maja rodziny, znajomi itd. Pracy biurowej nie ma za dużo, wszyscy trzymają się jej rękami i nogami. Ale życzę wam powodzenia...Każdy szuka czegoś dobrego jak jest zasiłek, a potem przychodzi etap biorę , gdzie mnie chcą, bo wbrew pozorom nie jesteśmy pępkiem świata i nie każda firma będzie nami zainteresowana...

Ala i jak? Jakieś postępy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jejku ja też już szukam 2 miesiące i jest masakra, mam 7 lat doświadczenia pracy w biurze i to nic nie daje :(

Ja siedzę od miecha w domku, i po prostu ręce opadają... z wyłapaniem nawet jakiejkolwiek pracy jest ciężko. Składałam już jako sprzątaczka, magazynier, układanie towaru za naprawdę małe pieniążki a dlaczego ?! dlatego by mieć COKOLWIEK JAKIKOLWIEK GROSZ DLA SIEBIE itd... i nic cisza tel milczy. Pracowałam w Top secret jako specjalista d.s technicznych ale niestety kierowniczka salonu okazała się oszustką który nie przedłużyła dziewczynom umów i w dodatku stosowała Mo bing wobec kilku z nas wraz z kolesiem z Matarni w Gdańsku układy układziki. I takim sposobem zostawiła nas na Lodzie w najgorszym okresie przed świątecznym , zimowym , martwym okresie ;/. Zarejestrowałam się w Urz. Pracy by chociaż mieć Ubezpieczenie w razie gdybym potrzebowała skorzystać ze świadczeń zdrowotnych. Ale cóż trzeba szukać dalej i wysyłać gdzie się da, no nie ma innej możliwości. Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

współczuje ci, że tak wyszło w ostatniej pracy. mi też się zdarzały różne sytuacje, też trafiałam na oszustów. obecnie nie pracuję od 4 miesięcy. szukałam pracy różnymi sposobami, przeglądałam oferty w internecie, w gazetach. szukałam kawiarni i knajpek, żeby się zaczepić chociaż na trochę i nic. teraz biorę się za przeglądanie po kolei firm w gdyni. tak mi kolega poradził. on wyszukiwał firmy w panoramie firm. wyświetlało mu się sporo i spośród nich wypisywał sobie z kilkadziesiąt i wysyłał cv do każdej. dostał pracę po 3 tygodniach. teraz to moja jedyna szansa, bo już tracę nadzieję :/

Wiosenka super ze Ci sie udalo tak szybko z praca moze napisz jak to szukanie wygladalo ze udało sie pozytywnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Alicjo radzę podszkolić czytanie ze zrozumieniem. Wiosenka wyraźnie napisała, że jej KOLEDZE udało się w ciągu 3 tygodni znaleźć pracę, a ona próbuje jego sposobu. Jak wyglądało wyszukiwanie też napisała - facet wyszukiwał firm (pewnie związanych z interesującą go branżą) na portalu panorama firm. Wchodzisz, wpisujesz co Cię interesuje np. biura rachunkowe, Gdańsk. Wyświetlają Ci się firmy, spisujesz kontakty, wysyłasz e-mail. Nie dziwię się, że pracy biurowej nie możesz znaleźć...

Wiosenka : No jest tragedia nie ma co Ukrywać, a zwłaszcza teraz, szczególnie teraz kiedy jest ten martwy okres, okres zimowy gdzie Tych ogłoszeń jest naprawde mało ;/, a że nie mieszkam w Gdyni to dojazdy tez kosztuja a skąd i na to pieniążki ehhh :( straszne jest to w jakich czasach przyszło nam żyć, szkoda tylko że Ci wielce panujący i rządzący naszym krajem maja nas w głębokim poważaniu i patrza niestety tylko na Siebie jak tu się Kasy nachapać i komu jeszcze coś ukraść ;/ Przykre jest to że Nami nikt się nie martwi, Niestety ale będzie jeszcze gorzej... a ludzi bezrobotnych wciąż przybywa.

Hmm tez mam doswiadcznie w biurze i tak samo nic;(

Nie kolego brak postępów:(

Ja bym radziła rozejrzeć się za jakimś stażem lub praktykami, w taki sposób czas zleci, dodatkowe doświadczenie wpadnie i może i praca się znajdzie... Ja szukałam pracy ponad rok... Na szczęście mnie się udało, ale wiem jak to ciężko :/

Aga, 30 wiosen i praktyki/staż? To nie ten wiek, gdzie możesz sobie pozwolić na pracę za frajer bo się mieszka u rodziców, za coś rachunki popłacić trzeba i żyć z czegoś.
W tym wieku człowiek powinien mieć pracę i zarabiać tyle, aby się nie martwić o jutro....powinien, ale wszyscy znamy nasze realia :/

2 miesiące to nie dużo. Ja szukam już rok roboty w Trójmieście. Jestem inż. budownictwa. Składałem wszędzie gdzie to możliwe w swoim zawodzie. Jestem w desperacji i złożyłem nawet do kilku sklepów spożywczych i budowlanych. Byłem osobiście nawet w biurach projektowych, powiedzieli, że nie poszukują. Mam nóż na gardle, do końca stycznia mieszkam w Gdańsku i pewnie wyprowadzę się do rodziców, którzy mieszkają daleko stąd (500km).

A podobno w Polsce brakuje inżynierów... Sieją propagandę, budownictwo odnotowuje szczyty obleżenia, a pracy brak. Ja skończyłem budownictwo w październiku ubiegłego roku. Pracę w zawodzie znalazłem w czerwcu. W zasadzie to praca znałazła mnie, bo dostałem propozycję z biura, gdzie na rozmowie byłem kilka miesięcy wcześniej i wówczas się nie udało. Na palcach jednej ręki jestem w stanie wymienić osoby z grona znajomych z roku, które znalazły pracę w branży bez znajomości. A spora grupa dalej na bezrobociu...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Alicjo potrzebują do biura:Natalia Bielowa
nata101ru@wp.pl Gdańsk - Suchanino ul.Ludwika Beethovena
Zatrudnię operatora wprowadzania danych.Umowa zlecenie - obowiązki:
Praca od poniedziałku do piątku 4h/den. Wypełnianie ankiet, wprowadzanie danych osobowych. Rozsyłanie reklam. Elastyczne godziny pracy.
wymagania:Przyjmiemy osoby do pracy na stanowisku Operatora wprowadzania danych.
Wymagania: biegła obsługa komputera, sprawne posługiwanie się językiem polskim, szczegółowość i dokładność w wykonywanej pracy.
powodzenia!

Inne tematy z forum

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...