zaparcia

na zaparcia co jest dobre??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zaparcia

kiszona kapusta ;-) poważnie

Lactulosa syrop. Bez recepty. 1 raz lub 2 razy dziennie po miarce

Poszukaj lepiej przyczyny, bo samo z siebie nic się nie bierze. Może masz z tym problem - Segment TH12-L1 ? A tu sobie sprawdź http://ekomedical.pl/pages/abc-kregoslupa.php
A może coś innego. Tabletki to ostateczność, jeśli będziesz musiał je brać to wybieraj te na bazie ziół np olej rycynowy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

na zaparcia polecam chleb pełnoziarnisty np JustFit z Biedronki, lub inny taki ciemny i mokry, oprócz tego otreby owsiane i wiecej warzyw i oczywiscie ograniczenie słodyczy

JA polecam najelpszy i naturalny sposob rano naczczo łyżka otrąb przenne i popic woda. Też mialam problemy i jak zaczełam jeść otręby rano, nieraz też wieczorem, problem prawie znikł. Taka łyżkę z otebami prosto do buzi nie zalewać wodą ani nic, tylko takie suche popic wodą czy cherbatą. Naprawde warto sprobowac, na pelny rezultat trzeba poczekac około tygodnia.

Inne tematy z forum

Nawroty trądziku różowatego na twarzy (3 odpowiedzi)

Hej, czy przy trądziku różowatym też macie takie nagłe nawroty? Miałam piękną remisję prawie dwa...

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (3 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

Powiększanie piersi tabletkami Perfect Bust (7 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam sprawić sobie tabletki Perfect bust. Aktualnie jestem po 3 tygodniach...