Re: mój muzyczny kącik

A ja polecam "miłość larsa". Fim dość specyficzny (dla mnie) ale warto obejrzeć. Spróbujcie.
A wracajac do ostatnich wpisów:
Trochę nie rozumiem jednej rzeczy (tzn nie rozumiem mnóstwa. więcej nie rozumiem niż rozumiem. ale pisząc o jednej mam na myśli ostatnie wpisy tu).
Myślę, że każde z nas ma za sobą jakieś większe lub mniejsze, bardziej lub mniej bolesne rozstania. MOże po miesiącach, kilku latach badz kilkunastu wspólnego życia.
Rozstaję się z KIMS. Po rozwodzie idziemy do restauracji na obiad. Rozmawiamy. Coś nam nie wyszło. Nie potrafiliśmy być razem. Zaczynamy nowe życie. Owszem ex jest częścią naszej historii. Czasem i terazniejszości. Zdarza się, że utrzymujemy kontakt. Moze mailowy, moze tefoniczny. Ale nie rozumiem jaki jest cel informowania, że znalazło sie nową lepszą połowę?
Czy właśnie po to aby ktoś od nowa przezywał coś co kiedys nie wyszło, czy zeby domyślać sie co w nowym lepszym jest lepsze ode mnie?A moze po to aby ex cieszył sie ze mna ,że mam nowego (nową)?
Nie wiem. Nie lubie ranić ani słowami, ani tym co robię (nie mówię, że nigdy nikogo nie zraniłam, bo to nie byłaby prawda, ale nie lubię).

Sa juz zimniejsze poranki. DZis krótkie spodenki zamieniłam na dlugie dresy i wcale nie załowałam. Włóczyłam się głównie po lesie. Oprócz jednego jeża nikogo nie spotkałam. A teraz umieram z głodu.
I planuję malowanie. Jutro jeszcze chyba nie. Musze wiecej sił zebrac.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja za to obejrzałem "Drowing Rona" klasyfikowaną jako komedię kryminalną. Po raz któryś zresztą. Film z Dannym DeVito jako komendantem policji w zapyziałym miasteczku, Bette Midler jako miejscową heterą i przy okazji ofiarą zabójstwa, Jamie Lee Curtis jako kelnerką kokotą, Caseyem Affleckiem jako pracowitym i fajtłapowatym strzygaczem trawników. Film w którym niemal wszyscy jeżdżą samochodami yugo, ale każdy w innym kolorze. Z absolutnie nieprzewidywalna pointą.
Polecam K&K, to lepsze niż horrory w których wszyscy giną.

http://silentwulf.com/flash/I%20Love%20Death.swf

O rany, Ktosiu, tylko żebyś mógł potem zasnąć ;)

Ja dziś obejrzałam Akta Odessy z młodym Johnem Voight'em oraz młodym Derekiem Jacobi ;)

mądre i właściwe ;)

Idę obejrzeć jakiś horror gdzie wszyscy giną ;)

https://www.youtube.com/watch?v=EqQuihD0hoI

Nic mądrego nie przychodzi mi do głowy, więc zagram.

Better Days :)

http://www.youtube.com/watch?v=O5kWoSIBliE

No właśnie ;)

Skleroza - tak się nazywa lekarstwo dla inwestorów na nietrafione inwestycje. Żeby zapomnieć, ile się w nią władowało i nie liczyć, że przecież jeszcze tylko ciut ciut i będzie efekt. Nietrafione inwestycje mają to do siebie, że efektu nigdy nie będzie. Bez względu na nakłady.

Jak mawiał Konfucjusz: człowiek potyka się nie o góry, ale o kretowiska. A na drzewie dobrych intencji jest wiele kwiatów, ale mało owoców.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

cholera, dziwne to wszystko. Dziś moja ex poinformowała mnie że ma nowa lepszą połówkę. Cóż miałem zrobić? Napisałem że chce żeby była szczęśliwa, skoro nam nie wyszło.

Jak mamy podejść do takich spraw? czy mamy ich/je przeklinać wbijając kolejne igły w laleczkę voo-doo? Czy mamy nienawidzić siebie albo tą drugą osobę? Czy mamy bić głową w mur, umierać tysiąc razy albo sie nawrócić? A może powinniśmy się zapijać słuchając na podobieństwo Bridge Jones piosenki Mariah Carey "I Can't Live Without You" ? A może trzeba panikować i zaserwować sobie dietę cud oraz jogę?

No nie, nie. Ten krótki falsh zwany życiem, to cos więcej. Każdy wschód słońca, gdzie ktoś nie umrze lub każdy zachód gdzie osoba która kochasz jest szczęśliwsza powinien być odkreślony jako DOBRY. Tak myślę i czuje.

https://www.youtube.com/watch?v=Ql2RcwNY5Eo

a dla Ciebie Misia ( bo wiem że czytasz) puszcze to co nasze. Wybacz za wszystko co spieprzyłem, tak ja wybaczam wszystko czego nie potrafię nazwać słowami.

https://www.youtube.com/watch?v=XTb9GNIxpMk

Dość już tej destrukcji. Naprawdę dość. Oddychaj.

Zaczęłam oglądać zwiastun, ale nie skończyłam, w dzień będzie mi raźniej obejrzeć ;) Ale zapewne Pani Ania i Pan C się ucieszą z pomysłu na nowy seans ;)

widziałem ze kilka osób tutaj lubi horrory, polecam więc "Oculus" z 2013 roku ;)

POtrafię jakoś zrozumieć, że tarzasz się z psem w piachu, pływasz z psem, razem biegacie za kijem i nawet to,że szczekasz jak pies i zjadasz psu przysmaki. Ale czy pisząc o zębach masz na myśli to, ze zaczniesz sie z nim gryzc?

Pani Anno zapomniała Pani o kajdankach.
I pejczu?
Ja mam zęby.
Pani psa.
To mnie wystarczy.

Hmm
może powinnam prowadzić dogoterapie. Trzeba nad tym pomyśleć.
Skoro Pan jest dziś niebezpieczny, przygotowałam cała bron: bokkeny, szurikany, noże, wiatrówke i inne.

Znaczy nie mi.
Pani sklepowej tylko zwinął.
I zjadł.
Taka samoobsługa w psiej odsłonie.
Daję se uciąć łapę, że zżarł więcej.
Tylko cicho sza.
I czy życie nie jest piękne?

Anka.
W drodze powrotnej spotkałem moją MAMĘ.
W skm.
I pana co miał zawał serca.
Idę w wanne.
To Ci-PA.

Szambelanie vel K&K.
Psiak pani Anny ukradł mi wczoraj bułkę ze sklepu. (zjadł)
Za złoty dwadzieścia. Polskich złotych.
Ja nie widziałem.
Ekspedientka tak.
Ja kupowałem piwo.
Swoją drogą to on wie co wybierać i za jaką cenę, mógłby Aniu zostać chytrym ekonomistą z branży kapitałowo bankowo korporacyjnej.
Cofał się ze cztery razy.
Po jeszcze.

Pani Aniu.
Dziś jestem smutny.
Dziś jest jeden z tych dni, w których mogę zrobić krzywdę.
Mogę zranić.
Rano nie piłem w nocy też.
To tak gwoli.
Wskakuję do wanny zaraz.
I wracam do Was.
Twój pies jest świetnym terapeutą dla mnie.
Dzięki niemu mniej piję.
Dziś oglądamy Twój film.
Zabiorę moje zdjęcia ze świata że tak kosmopolityzowanie się wyrażę.

Ale mi je kiedyś odwieziesz.
Bo jutro do pracy ich nie zabiorę.

https://www.youtube.com/watch?v=atyvdC15HFA

Anka.
To nie tak że on mnie rozłożył.
To ja go nie chciałem puścić-wyczuł na dole samca.
Nie miałem butów ino klapki.
Sama widziałaś jak tam stromo na klifie na babich.
Uczucie było piękne zjeżdżać ze schodów na plecach z plecakiem z butelką wódki.
Ładnie mnie przeciągnął.
Teraz chrapie.

Ty Anka ile można się modlić w tym kościele.
Chcesz zostać świętą?
Wracaj.

I zdradzę tajemnicę.
On mnie nawet przeprosił.

tak:

https://www.youtube.com/watch?v=AdKNlGfkyhc

...W ogóle cos dobrego bym zjadła tylko nie wiem co.

Ja na przykład bardzo lubię słodkie, więc gdybym miała to zjadłabym czekoladę kokosową ;) Lody mam w zamrażalniku, czekam na serial i wtedy sobie otworzę ;) I nikt mnie nie powstrzyma ;)

http://www.youtube.com/watch?v=HgzGwKwLmgM

Inne tematy z forum

Stop LGBT - wasze opinie na ten temat (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Ostatnio podczas spaceru zauważyłam na ulicy bilbordy z hasłem Stop LGBT....

Biżuteria jako prezent? (40 odpowiedzi)

Hej, szukam prezentu dla koleżanki i widziałam ostatnio w sieci firmę, która robi dość unikatową...

Apel w trosce o ekosystem (7 odpowiedzi)

Apel w trosce o ekosystem, dotyczący dokarmiania ptaków, które są niezwykle pożyteczne, bo gołębi...