Re: mój muzyczny kącik

Anka.
Jakie te Wasze babskiego myślenie jest nielogiczne.
Siedzę u Ciebie, zostawiasz mi klucze, kompa i psa czasami i Ty się obawiasz, że nie oddam Ci skądinąd świetnej książki?

Sorry, że rano z Wami nie wychodzę, ale szczerze pisząc nie chce mi sie.
Będę dziś w pracy wspominał Twe grzanki.

Klucz tam gdzie zawsze.
Miłego dnia Ann.
Odezwę się w ciągu dnia, ale nie z mojego nr tel.

ps. serio fajny dziś wschód slonca jest?
załuje, że nie poszedłem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

https://www.youtube.com/watch?v=ijxk-fgcg7c

dobranoc! :) kolorowych snów wszystkim zasypiającym i sobie również, życzę :)

I na mnie już czas, dobrej nocy wszystkim, którzy to czytają :)

A to do wysłuchania przed snem :

http://www.youtube.com/watch?v=bYrD_l3juoU

:)

https://www.youtube.com/watch?v=5gRPizIAApQ

No taki, Pani wstaje wcześnie rano :) Ja tu sobie jeszcze posiedzę.

Udanego spaceru jutro a wieczorem dobrego seansu, to już chyba taka Wasza tradycja :)

Dobranoc.

Dzięki Pani V. Powoli zaczynam zmierzać w kierunku łóżka. tym bardziej, że rano czeka mnie spacer.
Dobrej nocy.

Pani Aniu, Kiss from a Rose :)

http://www.youtube.com/watch?v=ateQQc-AgEM

Też piękny.
Róże i piwonie tez.

O, wiem jaki zapach lubię, zapach rześkiego powietrza po deszczu :)

Ja też wychowana w mieście. Moja Babcia w Gdyni skądś ten tatarak brała. Może na hali kupowała? Nie wiem.
Zapach stajni znam głownie z Sopotu.
No i zawsze były wakacyjne wyjazdy. Po zapachy:-)

Pani Aniu, ja to wychowana jestem w mieście zatem wiele zapachów mnie ominęło jak sądzę ;)

A ja, jeśli jakaś książka mi się spodobała, to podaję tytuł i autora osobie zainteresowanej ;) Wiem, że to tylko rzecz, ale ten pierwszy, przeczytany egzemplarz jest niepowtarzalny i taki mój :) Taka już jestem.

mam miętę i maciejkę - też przypominają mi dzieciństwo :)
a tatarak - faktycznie pamiętam zapach, również zrywałam do wazonu, rosło go pełno nad wodą zanim pojawiły się równiutko przystrzyżone trawniczki, deptaczki albo śmietnisko :(

Ja pożyczam książki wszystkim. Nawet jeśli kogoś słabo znam. Nie da się ukryć, że wiele straciłam w ten sposób. Ale trudno. To tylko rzecz, która można mieć drugi raz.Zresztą przykład "gargulca". Pożyczyłam. Ktoś mi nie oddał, a pózniej przypadkowo dostałam na gwiazdke od znajomych. Więc wróciła do mnie książka:-). Jak cos mi się podoba to mam ochotę zarazić tym innych więc pożyczam.

Pani V, znalazłabym więcej pieknych zapachów.
Każdy z czymś się kojarzy.
Albo prawie każdy.
Tatarak- stal wiosna w wazonach u mojej Babci. Nie wąchałam go od lat. Nawet nie wiem gdzie moglabym znalezć
Jaśmin- wakacje u mojej drugiej Babci.
Mięta- zbierałam będąc dzieckiem i suszyłam
Zapach sadu latem- mieliśmy w sadzie rozbity namiot. I ten zapach przyprawiał o miłe zawroty głowy.
Zapach powietrza wczesnym rankiem w lesie. Nawet trudno go określić, ale jest.
Zapach domu zanomej gazdziny w tatrach- bez nazwy.
Maciejka- dzieciństwo.
i tak bez końca

a mi został z młodości sentimental :) https://www.youtube.com/watch?v=ByYHc94ysMM

...Musicie mieć ze sobą V.

Mansonie, jeszcze nigdy nie byłam warunkiem koniecznym jakiegokolwiek przedsięwzięcia, dziękuję :)

Pani Aniu, ja mojego Gargulca mam na półce i pożyczam jedynie osobom zaufanym :) Tak jak i inne moje książki.A co do zapachów, to nie ma wspanialszego od świeżo kupionej książki, ot co :)

Właśnie. Kiedyś bym powiedziała, że pies śmierdzi, a teraz, że mój piesiunio pachnie. I wcale mi ten zapach nie przeszkadza.
Z czasów kiedy byłam jeszcze młoda pozostał mi też sentyment do zapachu stajni, choć moja przygoda z jazdą konna zakończyła się dość szybko niefortunnym i bardzo bolesnym wypadkiem.
Ale zapach koni nadal lubię.

hehe kiedyś córeczka moich znajomych wróciła z dworu i mama (wychowana w domu z ogrodem niemal na wsi ) stwierdziła, że mała pachnie wiatrem, a tata (wychowany w wielkomiejskim blokowisku) powąchał dziecię i powiedział, że śmierdzi psem :)
punkt widzenia - od punktu siedzenia :);)

Za oknem całkiem ciemno. Tylko harpie i strzygi. Wampiry. Nocne inne potwory. Rano kiedy wchodze do lasu tez jest taki mrok. Latarka ulubiona mi się zepsuła. Chyba muszę kupić nową. I tak sobie myślę o świecącej obroży dla psa bo w ciemnościach w ogóle go nie widać.
Spać mi się nie chce. To malowanie pokoju całkiem rozregulowało moje życie. Mam jeszcze okolo 10 dni aby pomalować drugi pokój. Muszę tylko jakoś zebrać się i postanowić: jutro zaczynamy!!! Albo pojutrze. Albo za 3 dni.
Pies nadal sapie, chrapie i pachnie swoim psim zapachem. Kiedyś bym powiedziała, że śmierdzi, a teraz ten zapach jest dla mnie calkiem w porządku.

Inne tematy z forum

Apel w trosce o ekosystem (7 odpowiedzi)

Apel w trosce o ekosystem, dotyczący dokarmiania ptaków, które są niezwykle pożyteczne, bo gołębi...

Psychologia wskazuje wzór człowieka. (13 odpowiedzi)

Psychologia wskazuje wzór człowieka. Według której człowieka, który nie ma empatii, pasji i...

Ankieta do pracy dyplomowej (4 odpowiedzi)

Dzień dobry, prowadzę badania na temat zagrożenia przestępczością kradzieży i kradzieży z...