Zacznę od cen :) Jest baardzo tanio, jest to ogromny plus! Nie spotkałam się jeszcze, by w klubie tego typu były tak niskie ceny. Nawet w okolicznych barach i pubach jest drożej. Miło, że do 21 kobiety mają darmowy wstęp. Klub pięknie się prezentuje, wspaniały wystrój, bardzo duży parkiet, tłumy bawiących się ludzi, dużym plusem jest tak dużo toalet (niespotykane w większości klubów, gdzie można pół imprezy przestać w kolejce). Miło że jest osobna sala dla palących i nie trzeba wychodzic na mróz. Klub odwiedzany jest przez znane na całym świecie 'gwiazdy'. Mało który klub w trójmieście może się tym pochwalić. Obsługa miła i sympatyczna, począwszy od szatniarzy, kończąc na barmanach. Teraz koniec słodzenia i czas na wady :) Niestety dość długo trzeba czekać w kolejce do baru (jak impreza się rozkręci na dobre to nawet i 30 minut trzeba odstać). Mam również wrażenie, że nie ma żadnej selekcji (oprócz tej wiekowej). Wczoraj (18.11) w klubie znajdowali się ludzie wszelkiej maści: adidaski, bluzy z kapturem - myślę że każdy kto miał ochotę, mógł wejść. Nie spodobało mi się również to, że wszystkie stoliki wczoraj były zarezerwowane (oprócz dwóch w kątach). Podsumowując - polecam!