moje spostrzeżenia
Byłam w klubie wczoraj i chciałabym wypisać zarówno plusy jaki minusy tego lokalu.Zacznę od minusów:bar- ceny sie trochę nie zgadzają ale to idzie znieść.również zabolało mnie to, że trzeba płacić gotówką.aż mi żal było tego barmana,gdy błagał o złotówkę.to jest naprawdę uciążliwe przez co kolejka jest ogromna!oszaleć można.BŁAGAM WPROWADŹCIE KARTY!druga sprawa-jedna kelnerka.ta dziewczyna normalnie pod koniec imprezy miała prośbę o litość w swoim spojrzeniu.kolejna sprawa(ale mam nadzieje,że to tylko tej nocy tak było)toalety.Chłopak mi mówił, że jeden kran był nieczynny a w drugim zlewie był basen ;P ale ok xD noi jeszcze jeden minus- było tyle osób, że nie było gdzie usiąść a góra była zamknięta.szkoda.A teraz część przyjemna - Plusy. oczywiście OGROMNY POKŁON DLA DJ'A.Miałam okazje przyjrzeć się temu jak pracuje.Widać, że jest DJ'em z powołania.Wspaniałe wyczucie rytmu i pełne oddanie się muzyce.Niewątpliwie jest atrakcją tego miejsca.Utalentowany człowiek.Muszę przyznać, że ciało mówiło mi ''odpocznij!''a umysł ''tańcz!'':) przetańczyłam całą noc! kolejne plusy to zapewne ochrona- Panowie na poziomie oraz wystrój.bardzo mi się spodobały filary :) super miejsce!!!:) POLECAM!