molo - krotkie pytanie

Witam. Razem z Mateuszem zastanawialiśmy się, gdzie jest molo. Czy ktoś potrafi udzielić nam klarownej odpowiedzi?
Z góry dziękuję.
Pozdrawiamy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: molo - krotkie pytanie

Zapomniałaś dodać iż najważniejszym aspektem ów pytania jest PROŚBA o przedstawienie tej lokacji na MAPIE w SKALI 1:1 ,z punktu docelowego :Przymorze bądź Brzeźno :D

Pozdrawiamy POW POW :D

Trzeba iśc prosto , potem w lewo , pottem na skos , w lewo , prosto , w prawo ... i znajdujecie się na molo . Aczkolwiek nie mam jak przedstawić tego na mapie ! To wina polityków, jest za mało oznaczeń where is a molo ; d mam nadzieje , że pomogłam .

Tu chodzi o to, że jeśli małe kroki postawione ku trzepoczącym mewom będą jakkolwiek pomocne, i brak czasu wyzwoli twoje duchowe pretendencje do bycia puzzlami, to wtem znaleźc ci się uda to czego szukasz... tylko pamiętaj... nie w mleku postawiono to poroże!

Coraz bardziej zaczynamy rozumieć gdzie znajduje się Molo :) . Prosimy o jeszcze bardziej (o ile jest to możliwe) jasny opis tejże lokacji :D

jaśniej się jednak nie da . chociaz jakbyście poszli w prawo , zamiast tamtego lewo , by moglo być szybciej . aczkolwiek musicie przejść kolo takiego znaku i lawki i juz jestescie na miejscu .

czy koło tej ławki i tego znaku znajduje się drzewo? hmmm bo jeśli tak ,to zmienia postać rzeczy :D

A o które molo chodzi? Z Gdańska, z Sopotu, czy z Gdyni?

A gdybyśmy to wiedzieli? xD

Takie białe ,długie i jest morze i lampy :)

To trzeba było od razu, tak pisać. Bo jeśli o to molo chodzi, to... nie wiem gdzie. ;)

No dobra. Żartowałem. Wiem gdzie jest. Mogę Was zaprowadzić. Tylko, że na trzeźwo nie trafię. :)

Myślę że jednak sami damy radę xD

no nie wiem ;/ Mateusz, będzie jak z Helską ;/

Może być jak z Helską ,grunt że bd Sami i znowu jakichś transwestytów spytam się o drogę xD :*

i i tak się zgubimy :( to ja już wolę pytać co to za sport ;/

Inne tematy z forum

Zarabianie na kryptowalutach - Jaki podatek? Potrzebna DG? (7 odpowiedzi)

Witam, Chciałbym uzyskać informację na temat sposobu opodatkowania zarobku (osoba fizyczna)...

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Grajdołki (166 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...