motorola e398 HELP!!!!

Czy ktos jest z was "szczęśliwym' posiadaczem telefonu motorola e398?mam problem:oto chodzi ze nie moge wpelni zainstalowac programu do mp3 ,na infolini motoroli kazali mi sciagnac sterownik z wegierskiej strony,ale nadal nie dzila poprawnie .komputer zachowuje sie tak jakby nie wykrywal telefonu przez usb POMOCY!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: motorola e398 HELP!!!!

No to mamy ten sam problem. Zdaje sie - ze na załączonej plytce do aparatu nie ma sterownika...) Daj znac - jesli rozwiazesz problem. Dzieki. Maxon.

A. Podłączamy telefon kabelkiem do komputera (ważne - wejdź w telefonie w Ustawienia>Połączenie>Ustawienia USB i wybierz Połączenie Dane/Fax przed podłączeniem kabelka). Komputer wykryje telefonik i poprosi o sterowniki do Motorola USB Modem.
B. Przesyłanie z komputera PC do telefonu komórkowego
1. Upewnij się, że telefon komórkowy jest prawidłowo włączony i podłączony do komputera za pośrednictwem połączenia typu Bluetooth, portu podczerwieni, portu USB lub portu COM. Folder telefonu komórkowego zawiera elementy znajdujące się w podłączonym telefonie.
2. W obszarze Mój komputer wybierz jedną z kart: Mój komputer PC, Moje obrazy, Moja muzyka, Moje wideo, a następnie określ lokalną ścieżkę do pliku, który chcesz przesłać i zaznacz go.
3. W obszarze Telefon komórkowy kliknij jedną z kart: Mój telefon, Moje obrazy, Moja muzyka, Moje wideo, a następnie wybierz katalog, w którym chcesz umieścić wybrany plik.
4. Kliknij przycisk . Plik zostanie skopiowany do folderu telefonu komórkowego.

Ale skąd wziąć sterowniki? skoro na płycie ich nie ma?????

a moze by tak ze strony producenta ? :D jak myslisz?:P

Inne tematy z forum

Gry planszowe (34 odpowiedzi)

Witam, czy może są wśród Was osoby będące miłośnikami gier planszowych? Jeżeli tak to jakie gry...

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...