a ja jestem innego zdania. U tego lekarza leczy sie cala rodzina ciotka, matka i ja a wczesniej leczyly sie moje babcie. Dzieki niemu zyje moja ciocia ktora jak sie urodzila to byla w stanie agonalnym, zaopiekowal sie tez moim bratem ktory po urodzeniu byl w inkubatorze bo mial klopoty z oddychaniem. Ja jestem bardzo zadowolona a wczesniej tez bylam u innych ginekologow ktorzy nic nie potrafili powiedziec i wytlumaczyc po ludzku. Ten lekarz jest bardzo wyrozumialy , mily i ma rewelacyjne podejscie do pacjenta nawet takiego co przychodzi pierwszy raz no i oczywiscie potrafi wszystko wytlumaczyc tak zeby pacjent zrozumial odpowie takze na wszystkie pytania pacjenta. Takze polecam bo jest to jak narazie jedyny lekarz ktory mysli o pacjencie a nie o sobie i kasie. Poprostu jest super. Nie zmienilabym go na zadnego innego.
PS. Kobiety same nie wiedza czego chca i maja za przeproszeniem w dupach poprzewracane kiedys nie bylo ginekologow i kobiety same na roli rodzily i tez bylo dobrze i nie bylo sprzetu i niczego a teraz wymyslaja, najpierw naczytaja sie w tych durnych gazetach o nowych technologiach a potem chca zeby kazdy ginekolog taki mial. Tylko pomyslcie skad na to pieniadze?!