mtb do 1000

co polecacie? Mam 180 cm i bede jezdzil raczej delikatnie plus jakies sciezki w lesie.
czekam na opinie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: mtb do 1000

unibike mission albo
http://www.allegro.pl/item184362358_mtb_biria_alu_amor_sram_rower_za_1100zl_promocja_.html
to w chwaszczynie maja. za ta cene jak zmienic na inny ten badziew zwany hamulcem przednim to super moim zdaniem

Wlasnie tez biore te dwa modele pod uwage.
Tylko mam zastrzezenia w unibike'u do korbowodu, a w birii do plastikowych klamek i przerzutek w manetkach.
Co lepsze, doradzcie, prosze...

Z tego co się orientuję, to UNIBIKE ma hak przerzutki będący częścią ramy, a biria wymienny, co jest dużym plusem dla birii.

Man napisał(a):

> Wlasnie tez biore te dwa modele pod uwage.

> Tylko mam zastrzezenia w unibike'u do korbowodu, a w birii do

> plastikowych klamek i przerzutek w manetkach.

> Co lepsze, doradzcie, prosze...

jesli klamki to sa rzeczywiscie s**** 5.0 to zapewniam ze nie masz sie czego bac. sam mam "plastikowe" 9.0 :) a co do grips syftow to zalezy na czym jezdziles wczesniej.... ja bym bral birie -> dostajesz wiecej za mniejsza kase, tylko wywalilbym ta tarcze z przodu :) mysle ze jak poprosisz to ci ja zdemontuja i za ta kase zamontuja jakas vłke porzadna

Poczytaj Magazyn Rowerowy kwiecień 2007 r. Jest test górali do 1000 zł.

karzesz kupowac mi gazete, jakbys nie mogl napisac swojej opinii wysnutej na podstawie tego artykulu? Co tam polecaja? W moim miescie - w zadnym kiosku nie kupie MR. Wiec, jednak biria?

btwin rockrider

Nie ma to jak dac pelna i uzasadniona odpowiedz. Cale szczescie, ze sa jeszcze ludzie, ktorzy potrafia i chca pomoc. Dzieki dla Krzyska GRT :-)

Inne tematy z forum

Czy są jakieś prowizje i haczyk? (3 odpowiedzi)

Szukam kasyna, które nie będzie miało ukrytych opłat i problemów z wypłatami. Skąd mam wiedzieć,...